επικαιρότητα

Συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω δυο διαρρήκτες ξενοδοχειακής επιχείρησης στην Ιαλυσό Ρόδου


Οι δράστες είχαν «ξηλώσει» και αφαιρέσει εξοπλισμό...

Συνελήφθησαν χθες (14.1.2015) στην Ιαλυσό Ρόδου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιαλυσού και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., δυο ημεδαποί ηλικίας 34 και 31 ετών, κατηγορούμενοι για κλοπή ξενοδοχειακού εξοπλισμού.

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα οι κατηγορούμενοι μπήκαν σε ξενοδοχείο, που βρίσκεται εκτός λειτουργίας στην περιοχή της Ιαλυσού και επιχείρησαν να αφαιρέσουν εξοπλισμό «ξηλώνοντας» χάλκινες σωληνώσεις, βρύσες, τηλεοράσεις κ.α., αλλά έγιναν αντιληπτοί από τον υπεύθυνο της επιχείρησης.

Άμεσα, μετέβησαν στο σημείο αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ιαλυσού και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., και ύστερα από έρευνα και πεζή καταδίωξη κατάφεραν να συλλάβουν τους δράστες.


Σε χώρους-δωμάτια του ξενοδοχείου, καθώς και μέσα σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του 31χρονου δράστη που εντοπίστηκε εξωτερικά της επιχείρησης, βρέθηκαν διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία και μια τηλεόραση.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης προέκυψε ότι από 23.12.2014 οι κατηγορούμενοι είχαν παραβιάσει επανειλημμένως την συγκεκριμένη επιχείρηση και έχουν αφαιρέσει τμηματικά διάφορα είδη εγκαταστάσεων ξενοδοχειακού εξοπλισμού.

Το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με τα διαρρηκτικά εργαλεία κατασχέθηκαν.

Ο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Σχόλια

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης