επικαιρότητα

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ στις ένοπλες δυνάμεις! ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΗΚΑΝ να κλέψουν εκρηκτικά από ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ!


Άγνωστοι επιχείρησαν να εισβάλλουν σε στρατόπεδα όπου φυλάσσονται εκρηκτικά... και αντιαρματικά όπλα! Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ,υπάρχει μεγάλη πιθανότητα πίσω από την απόπειρα κλοπής να κρύβονται τρομοκράτες οι οποίοι αναζητούν εκρηκτική ύλη όπως αναφέρουν οι πηγές.

Οι απόπειρες μάλιστα ήταν ΔΥΟ!!! Και πραγματοποιήθηκαν σε στρατόπεδα στα οποία φυλάσσονται εκρηκτικά και αντιαρματικά όπλα!

Το νέο περιστατικό σημειώθηκε είκοσι λεπτά μετά τα μεσάνυχτα στο στρατόπεδο στη Μαλακάσα όταν δύο άγνωστοι δράστες προσπάθησαν να κόψουν την περίφραξη και να εισβάλουν στον χώρο του στρατόπεδο όπου, μεταξύ άλλων, φυλάσσονται πολλά εκρηκτικά βλήματα.

Σύμφωνα με ενημέρωση που είχε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας από τον A/ΓEEΘA Μ. Κωσταράκο στο στρατόπεδο σήμανε συναγερμός και οι άγνωστοι δράστες ετράπησαν σε φυγή, ενώ παράλληλα ειδοποιήθηκε η ΕΛ.ΑΣ, όπως αναφέρουν οι ανακοινώσεις.

Σύμφωνα με τις αρχές αυτό που είναι ανησυχητικό είναι ότι υπάρχουν ενδείξεις πως πίσω από την χθεσινή απόπειρα κλοπής κρύβονται τρομοκράτες οι οποίοι αναζητούν εκρηκτική ύλη. Το προηγούμενη περιστατικό το οποίο ανακοινώθηκε σήμερα πρώτη φορά είχε γίνει τα Χριστούγεννα, όπου άγνωστοι είχαν επιχειρήσει να μπουν σε στρατόπεδο της Κορίνθου, έχοντας πιθανότατα ως σκοπό την κλοπή αντιαρματικών όπλων.Μάλιστα, λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης ο υπουργός είχε ζητήσει και ελήφθησαν, κατόπιν διαταγής του Αρχηγού ΓΕΣ Χρ. Μανωλά, αυξημένα μέτρα ασφαλείας στα στρατόπεδα στα οποία φυλάσσεται αντίστοιχος οπλισμός. Για αυτό και έπειτα από την απόπειρα εισβολής στο συγκεκριμένο στρατόπεδο στην Κόρινθο, μετακινήθηκε προς ενίσχυση της φύλαξής του ομάδα των ειδικών δυνάμεων.
Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Καλησπέρα στην ομάδα και χρονια πολλά... αναρωτιέμαι γιατί τα φώτα από Ρόδο προς Ιαλυσό είναι σβηστά τοσες νυχτες τώρα... υπάρχει κάποιο πρόβλημα;;; Γιατί με την αποψινή νεροποντή η οδήγηση ήταν πολύ πιο δύσκολη σε θεοσκότεινο δρόμο άρα και επικίνδυνη!!!

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά