επικαιρότητα

Συγκρίνετε τις απολαβές σας με άλλους επαγγελματίες από όλο τον κόσμοΓια όσους αναρωτιούνται αν πράγματι πληρώνονται όσο αξίζουν στη δουλειά τους,...
υπάρχει ένας τρόπος να δουν αν έχουν δίκιο. Το εργαλείο για αυτό είναι η αριθμομηχανή του παγκόσμιου μισθού, με στοιχεία που προέκυψαν από το φετινό Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός.

Στη συγκεκριμένη εφαρμογή, την οποία δημοσιεύει το CNN στην ιστοσελίδα του, συμπληρώνοντας κανείς τον ετήσιο μισθό του και τη χώρα στην οποία εργάζεται μπορεί να διαπιστώσει σε ποια θέση βρίσκεται στον κόσμο με βάση τις απολαβές από τη δουλειά του, αλλά και να διαπιστώσει ποιοι επαγγελματίες κερδίζουν το ίδιο ποσό σε άλλες χώρες.

Για παράδειγμα, κάποιος που λαμβάνει μηνιαίο μισθό 700 ευρώ στην Ελλάδα, κερδίζει το 45% των μέσων ετήσιων απολαβών στη χώρα και το 63% του αντίστοιχου ποσού σε παγκόσμιο επίπεδο.

Οσο για τη σύγκριση με τις άλλες χώρες, ο μισθός του αποτελεί το 0,0673 των απολαβών ενός CEO στις ΗΠΑ, αλλά οι απολαβές του είναι τετραπλάσιες εκείνων ενός δασκάλου στην Αιθιοπία, παίρνει τα διπλάσια από έναν καθαριστή στην Ταϊλάνδη και όσα ακριβώς πληρώνεται ένας οδηγός στη Νότια Αφρική.

Δείτε την εφαρμογή και συγκρίνετε το μισθό σας ΕΔΩΠαράπονα Ρόδου

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Στο παντοπωλειο BAZAR στην οδο Κοδρικτωνος , δεν εχει ουτε ενα μικρο προιον της ΚΑΙΡ !!!!

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά