ροή ειδήσεων

Εκοψε το MEGA τον Σαμαρά … Ο ένας μετά τον άλλον οι νταβατζήδες γίνονται Συριζαίοι!


Ο ένας μετά τον άλλον οι νταβατζήδες προσκυνάνε τον Αλέξη ...
– Σιγά-σιγά όλοι γίνονται Συριζαίοι!

Στην εναγωνια προσπάθειά τους να εξασφαλίσουν γραμμή επικοινωνίας με τον Αλέξη Τσίπρα οι βαρόνοι του MEGA πέταξαν στα σκουπίδια και τον Αντώνη Σαμαρά, αφού η επιχείρηση κινδυνολογίας που οι ίδιοι έστησαν για να τρομοκρατήσουν τον κόσμο ναυάγησε στην κυριολεξία και οι μνημονιακές δυνάμεις που στήριξαν με λύσσα, πάνε ολοταχώς για την πολιτική χωματερή…

Η πρώτη ντουντούκα της τρόικας που επί πέντε χρόνια, καθημερινά προπαγάνδιζε την αναγκαιότητα της γερμανικής κατοχής, τρομοκρατούσε ανοιχτά τον κόσμο, λοιδορούσε τα εκατομμύρια των ανέργων και δεν έκανε ποτέ καμία αναφορά στις 6.000 αυτοκτονίες, άρχισε το τελευταίο διάστημα να μεταλλάσσεται, γιατί οι βαρόνοι της διαπλοκής τρέμουν στην κυριολεξία τις ριζοσπαστικές αλλαγές που θα φέρει στη δημόσια ζωή ο Αλέξης Τσίπρας και το τεράστιο πλειοψηφικό ρεύμα των πατριωτικών δυνάμεων.

Οι στυλοβάτες του μνημονίου που βουλιάζουν στην αναξιοπιστία και στα χρέη τους, αποφάσισαν να φορέσουν… Αριστερή «προβιά», νομίζοντας ότι μπορούν μονίμως να κοροϊδεύουν την κοινωνία, συνεχίζοντας ανενόχλητοι τα παιχνίδια διαπλοκής με το πολιτικό σύστημα. Αδίστακτοι στην κυριολεξία, έφτασαν σε σημείο να κόψουν τη συνέντευξη του Αντώνη Σαμαρά τον οποίον μέχρι προχθές υμνολογούσαν και λιβάνιζαν, επειδή υπηρετούσε πιστά την Μέρκελ, τον Σόιμπλε και τους ξένους τοκογλύφους.

Τώρα τον πετάνε στα σκουπίδια, όπως έχουν πετάξει και πολλούς άλλους πολιτικούς τα προηγούμενα χρόνια, αφού φρόντισαν να τον διασύρουν, διαρρέοντας ότι ο Αντώνης Σαμαράς ήθελε να ξέρει από πριν τις ερωτήσεις για να μπορέσει να ανταποκριθεί στη συνέντευξη!

Ο Αντώνης Σαμαράς και οι συνεργάτες του άργησαν να καταλάβουν ότι τους εγκατέλειψαν στην τύχη τους και οι ξένοι προστάτες και οι ντόπιοι νταβατζήδες. Αφού τον χρησιμοποίησαν και τον έστυψαν σαν λεμονόκουπα, τον στέλνουν και αυτόν να κάνει παρέα στον Γιωργάκη Παπανδρέου, ιδρύοντας σύλλογο τέως υπαλλήλων της τρόικας! Εξάλλου όλοι οι υπηρέτες των ξένων συμφερόντων και οι εχθροί του λαού και του έθνους, έχουν πάντα την ίδια και χειρότερη τύχη.

Ο Αντώνης Σαμαράς έμεινε πλέον μόνος για να δώσει τη μάχη χαρακωμάτων, ελπίζοντας ότι θα γλιτώσει το διασυρμό, αφού η εκλογική του συντριβή έχει προεξοφληθεί από εχθρούς και φίλους και κυρίως από τους βουλευτές του κόμματός του που θα επανεκλεγούν και έχουν στραμμένο το ενδιαφέρον τους όχι στο εκλογικό αποτέλεσμα το οποίο γνωρίζουν πολύ καλά, αλλά στην επόμενη μέρα και στο πρόσωπο που θα τον διαδεχθεί στη Ν.Δ..

Γιατί αυτό που έρχεται δεν είναι ήττα, δεν έχει χαρακτηριστικά εκλογικής συντριβής, αλλά είναι τσουνάμι που τα σαρώνει όλα! Ακόμα και στην πλέον προνομιακή περιφέρεια για τη Ν.Δ., αυτή της Κεντρικής Μακεδονίας, ο Αλέξης Τσίπρας σαρώνει στην κυριολεξία.

Η συντριβή της Ν.Δ. λαμβάνει χαρακτηριστικά πολιτικού αφανισμού στην Α΄ και Β΄ Αθήνας, στην Α΄ και Β΄ Πειραιά, στην Α΄ και Β΄ Θεσσαλονίκης, στην Κρήτη, στην Αχαΐα και σε ολόκληρη την Ελλάδα. Μοναδική επιλογή του Αντώνη Σαμαρά είναι να καταφύγει και πάλι από Δευτέρα σε περιθωριακά κόμματα τύπου Πολιτικής Άνοιξης, αλλά και τέτοιες κινήσεις απελπισίας δεν πρόκειται να εξασφαλίσουν την πολιτική του επιβίωση.

Στο μεταξύ οι χρεοκοπημένοι βαρόνοι της διαπλοκής, ένας ένας προσκυνάνε τον Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο μέχρι χθες καθύβριζαν, τον χαρακτήριζαν επικίνδυνο και τον είχαν αποκλείσει από τα κανάλια τους. Βέβαια ο αποκλεισμός αυτός είναι που τον έφερε στην εξουσία, γιατί ο κόσμος στηρίζει όλους όσους πολεμάει η διαπλοκή.

Αντίθετα αυτοί που είχαν προνομιακή σχέση με τις ντουντούκες της διαπλοκής, με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Αντώνη Σαμαρά, εξαφανίζονται πολιτικά.
Αυτό θα πρέπει να το γνωρίζει πολύ καλά ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος οφείλει να συγκρουστεί πραγματικά και όχι επικοινωνιακά με τους νταβατζήδες, οι οποίοι με τις οβιδιακές τους μεταμορφώσεις επιχειρούν να διασωθούν και να συνεχίσουν τις δουλειές, ελπίζοντας σε χαριστικές συμβάσεις του δημοσίου.

Ο κόσμος πάντως το έχει πλέον αποφασίσει: «Αλλαγή και ό,τι γίνει»! Χειρότερα απ΄ ό,τι είμαστε αποκλείεται. Ο Αλέξης καβάλησε το κύμα και τον πάει να γράψει ιστορία, όπως η Θάτσερ το ΄79, ο Ρήγκαν το ΄80 και ο Μπλερ το 1997



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *