ροή ειδήσεων

Microsoft: Στα σκαριά ο... αντικαταστάτης του Internet Explorer που φέρει την κωδική ονομασία «Spartan»



Νέο, «ελαφρύ» και γρήγορο φυλλομετρητή (browser),... με την κωδική ονομασία «Spartan», φημολογείται ότι ετοιμάζει η Microsoft. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αμερικανικός κολοσσός έχει στα σκαριά ένα καινούργιο πρόγραμμα για διαδικτυακές αναζητήσεις, με το οποίο θα αντικαταστήσει το μέχρι πρότινος δημοφιλές «Internet Explorer».

Ο ανανεωμένος browser -ο οποίος κινείται στα πρότυπα του Chrome της Google- εκτιμάται ότι θα παρουσιαστεί μαζί με το νέο λογισμικό της εταιρίας, Windows 10, σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 21 Ιανουαρίου του 2015.





Σύμφωνα με τους ειδικούς, ο Internet Explorer… πνέει τα λοίσθια, καθώς σήμερα μόνο το 9-10% των χρηστών παγκοσμίως τον αξιοποιούν στις καθημερινές τους αναζητήσεις στο Διαδίκτυο, όταν τα ανταγωνιστικά Chrome και Firefox, τα χρησιμοποιεί το 60% και 24% αντίστοιχα.

ενώ παράλληλα θεωρείται ότι λειτουργεί αρνητικά στη νέα εικόνα που προσπαθεί να «χτίσει» ο αμερικανικός κολοσσός με τα Windows 10, τα οποία και προσπαθεί να αναδείξει ως σε ένα γρήγορο και αξιόπιστο λογισμικό.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *