ροή ειδήσεων

“Εμείς φτιάχνουμε το γήπεδο”: Το πρώτο τηλεοπτικό σποτ της ΝΔ! (video)



Το πρώτο της τηλεοπτικό σποτ έδωσε στη δημοσιότητα η Νέα Δημοκρατία...

Το σποτ έχει τίτλο “Εμείς φτιάχνουμε το γήπεδο”.

“Ο Αντώνης Σαμαράς μιλάει με τους νέους ανθρώπους και αναδεικνύει τι έγινε τα τελευταία χρόνια αλλά και το δρόμο μέσα από τον οποίο η χώρα θα βγει από τα δύσκολα. Προχωράμε με σχέδιο και γνώση για να διαμορφώσουμε το μέλλον των επόμενων γενεών. Αυτός είναι ο δρόμος της πραγματικής ελπίδας. Αυτός είναι ο δρόμος της πραγματικής αλλαγής. Με αλήθεια και πολύ δουλειά, θα τα καταφέρουμε”, αναφέρει η ανακοίνωση της ΝΔ.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος11/1/15 01:38

    Γι `αυτό με τέτοιον κόουτς έχουμε πάει κατά διαόλου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος11/1/15 03:25

    Μισθοι 400 ευρω και απληρωτοι. Συνταξεις στα 300 ευρω.Φοροι σε λιγο και τον αερα που αναπνεουμε.Αυτο ειναι το μελλον μας.Ευτυχως για μας κυριε Σαμαρα μας τελειωσες.Στον αγυριστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος11/1/15 12:16

    Σαμαρά τελείωσες απατεώνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος11/1/15 14:25

    Ελληνες μην μασατε κουτοχορτο

    Εκτος απο την αναγκη της αυταρκειας της χωρας βασιζομενη στην εθνικη παραγωγη ,εκτος της εναρξης εκβιομηχανοποιησης της Ελλαδας , εκτος της αναγκης εξορυξης του εθνικου μας πλουτου εκτος της απελασης των λαθροεισβολεων που στοιχιζουν πανω απο 20 δις καθε χρονο στην Ελληνικη οικονομια υπαρχει και ενας τροπος να βρει η Ελλαδα αμεσα δισεκατομμυρια ευρω και να σωθει!!!!

    100.000 λαμογια καταληστεψαν την Ελλαδα την τελευταια 30ετια και εβγαλαν τα κλεμενα στο εξωτερικο.....

    .........Απο τα 600 δις που βγηκαν στο εξωτερικο μετα το 1984 τα μισα ειναι τα κλεμενα του Ελληνικου λαου...ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ...Εδω το λαμογιο ο Καχριμακης παραδεχτηκε πριν μερες οτι μονο τα τελευταια 13 χρονια εφυγαν απο την Ελλαδα 300 δις ευρω (!).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος11/1/15 14:27

    Δεν γινετε ο λυκος να φυλαει τα πρόβατα. Αλλα του λυκου η φυση ειναι να τα τρωει. Οι πολιτικοί ομως των κομμάτων που κυβερνησαν την ελλαδα του ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ δηλαδη ειναι πολυ χειρότεροι απο τους λυκους. Ειναι γυπες τρωνε τα πτωματα που εχουν δημιουργήσει καιδεν θα σταματησουν αν δεν καταστρεψουν με την βοηθεια των ευρωπαϊκών πτωματοφαγων πτηνων και οσους ειναι εν ζωη. Αυτους λοιπον θα εμπιστευτουμε; αν και υπαρχουν μερικα ζωα που τους εμπιστεύονται. Γιατι μονο ζωα μπορεις να τους πεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος11/1/15 14:27

    Στους αρχηγούς των κομμάτων που μου λένε ότι αν η χώρα φύγει από το ευρώ ο κόσμος θα πεινάσει απαντώ:
    α) η προσπάθειές σας να κρατήσετε με κάθε κόστος την χώρα στο ευρώ έχει φέρει τον κόσμο σε κατάσταση πείνας, αναξιοπρέπειας και εξευτελισμού. Μην μας λέτε πως θα έρθουν συνθήκες κατοχής γιατί η κατοχή έχει έρθει κυριολεκτικά και μεταφορικά καιρό τώρα. Τότε δεν ήταν που οι άνθωποι δεν είχαν να φάνε κρέας (ενώ τώρα τριγυρνάνε με τα γουρουνόπουλα στους ώμους), τότε δεν ήταν που στο σπίτι έκαιγε μόνο ένα κερί ή ένα λυχνάρι (300.000 οικογένειες χωρί ρεύμα), τότε δεν ήταν που τα παιδιά πέθεναν σκελετωμένα στους δρόμους( καθημερινά ακούμε περιπτώσεις παιδιών που λιποθυμάνε στο σχολείο από ασιτία).
    Δυστυχώς όμως γι' αυτούς και ευτυχώς για εμάς ακόμα τα νούμερα - ποσοστά των παραπάνω περιπτώσεων δεν είναι αρκετά δεν είναι ΟΛΟΙ οι άνθρωποι. Γι ' υτό και μπορούν να συνεχίζουν το καταστροφικό τους έργο.
    Με λένε φασίστα, κουμουνιστή, σοσιαλιστή, φιλελεύθερο, αναρχικό, κεντρώο. Είμαι απλά ένας άνθρωπος που θέλει να ζει στην χώρα του αξιοπρεπώς.Σαράντα χρόνια 2 κόμματα φέρθηκαν στην χώρα που ζώ με τον χειρότερο τρόπο. ΤΗΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ. Σε κάθε ευκαιρία και με κάθε τρόπο. Έκλεψαν, έκαψαν, πρόδωσαν, εξυπηρέτησαν - ψηφοθήρησαν, εξαπάτησαν.
    Δεν θα τους δώσω άλλη ευκαιρία.
    Υ.Γ. Την υποτιθέμενη βία της Χρυσής αυγής την βλέπω και μπορώ να παρω προφυλάξεις αν χρειαστεί. Την βία των πολιτικών με τα κοστούμια που με παραμυθιάζουν με ωραία λόγια και μετά με οδηγούν στην αυτοκτονία δεν μπορώ νατην προβλέψω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *