επικαιρότητα

Ρόδος: 28χρονος χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας για να συνεχίσει τις θεραπείες του


Ο συμπολίτης μας Γιάννης Σταυρίδης , 28 ετών, που ζει και εργάζεται στη Ρόδο,... νοσεί το τελευταίο διάστημα από Καρκίνο και έπειτα από διαγνώσεις και θεραπείες στη Ρόδο, χρειάζεται κάθε 20 μέρες να μεταβαίνει στην Αθήνα, ώστε να ακολουθεί το πρόγραμμα θεραπείας του στο «ΥΓΕΙΑ» , το οποίο είναι πολυδάπανο και δεν μπορεί να ανταπεξέλθει οικονομικά.

Ο Γιάννης διαγνώστηκε με καρκίνο στο στομάχι και στους λεμφαδένες τον περασμένο Οκτώβριο. Έχει υποβληθεί σε αφαίρεση στομάχου και κάποιων λεμφαδένων ενώ από τότε ακολουθεί θεραπευτικό πρόγραμμα ακτινοβολιών και χημειοθεραπειών. Ο οργανισμός του ανταποκρίνεται, όμως τα έξοδα είναι πολλά και έτσι ο Γιάννης ζητάει την βοήθεια όλων μας ώστε να μπορέσει να έχει μια καλύτερη ζωή αύριο.

Όποιος επιθυμεί να συνδράμει οικονομικά στο Γιάννη Σταύριδη, έπειτα από επικοινωνία του με το Rodosreport μπορεί να καταθέσει οποιοδήποτε χρηματικό ποσό ή να επικοινωνήσει μαζί του :

Τράπεζα Πειραιώς

ΙΒΑΝ : GR 72 0171 1760 0061 7601 0067 807

Αριθμός Λογαριασμού : 6176-010067-807
Δικαιούχος Γιάννης Σταυρίδης

Για περισσότερες πληροφορίες και επιβεβαίωση των στοιχείων μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Γιάννη στην προσωπική του σελίδα ΕΔΩ ή στο τηλ. 6957430845

Σχόλια

S M S

θα τους διώξει όλους τους παλιούς στο δήμο...
ή θα μάθει πρώτα από αυτούς και μετά...

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης