επικαιρότητα

Ρόδος: 28χρονος χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας για να συνεχίσει τις θεραπείες του


Ο συμπολίτης μας Γιάννης Σταυρίδης , 28 ετών, που ζει και εργάζεται στη Ρόδο,... νοσεί το τελευταίο διάστημα από Καρκίνο και έπειτα από διαγνώσεις και θεραπείες στη Ρόδο, χρειάζεται κάθε 20 μέρες να μεταβαίνει στην Αθήνα, ώστε να ακολουθεί το πρόγραμμα θεραπείας του στο «ΥΓΕΙΑ» , το οποίο είναι πολυδάπανο και δεν μπορεί να ανταπεξέλθει οικονομικά.

Ο Γιάννης διαγνώστηκε με καρκίνο στο στομάχι και στους λεμφαδένες τον περασμένο Οκτώβριο. Έχει υποβληθεί σε αφαίρεση στομάχου και κάποιων λεμφαδένων ενώ από τότε ακολουθεί θεραπευτικό πρόγραμμα ακτινοβολιών και χημειοθεραπειών. Ο οργανισμός του ανταποκρίνεται, όμως τα έξοδα είναι πολλά και έτσι ο Γιάννης ζητάει την βοήθεια όλων μας ώστε να μπορέσει να έχει μια καλύτερη ζωή αύριο.

Όποιος επιθυμεί να συνδράμει οικονομικά στο Γιάννη Σταύριδη, έπειτα από επικοινωνία του με το Rodosreport μπορεί να καταθέσει οποιοδήποτε χρηματικό ποσό ή να επικοινωνήσει μαζί του :

Τράπεζα Πειραιώς

ΙΒΑΝ : GR 72 0171 1760 0061 7601 0067 807

Αριθμός Λογαριασμού : 6176-010067-807
Δικαιούχος Γιάννης Σταυρίδης

Για περισσότερες πληροφορίες και επιβεβαίωση των στοιχείων μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Γιάννη στην προσωπική του σελίδα ΕΔΩ ή στο τηλ. 6957430845

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Καλησπέρα εδώ κ δύο μέρες αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα απευθύνθηκα παντού Αλλά κανένας δεν μπορεί να με βοηθήσει...θα παρακαλούσα πολύ να με ενημερώσετε κ να με ακούσετε κ να βρούμε μια λύση σχετικά με το κλείσιμο του δρόμου κ πιο συγκεκριμένα το γεφύρι Μακκαρη... έχουμε την επιχειρήσει (πρατήριο υγρών καυσίμων) κατανοώ την επικινδυνότητα κ βέβαια αποδέχομαι όλα Αλλά το μόνο που δεν μπορώ να δεχτώ είναι το γεγονός ότι μου κλείσατε απ τον κόμβο Λίνδου προς Ροδο κ πιο συγκεκριμένα στην διασταύρωση κατασκήνωση Μασσαρι Γιατί εκεί η επιχείρηση απ το γεφύρι είναι ένα χιλιόμετρο δρόμος θα σας παρακαλέσω να κλείσετε το δρόμο πιο πάνω κ συγκεκριμένα έξω απ την επιχειρήσει μου ...Υπάρχουν δύο χωριά που τους εφοδιαζω με καύσιμα κ πέρα απ αυτό έχουμε σύμβασης με το ΚΤΕΛ κ δεν μπορούν να έρθουν όπως επίσης κ με τουριστικά γραφεία για την καλοκαιρινή σεζόν... σας παρακαλώ πολύ ακούσετε την διαμαρτυρία μου κ βοηθήστε να βρεθεί μια λύση προσωρινή

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά