ροή ειδήσεων

Αυξήσεις στις χρεώσεις αποσκευών από την Aegean


Ακριβότερα θα πληρώνουν στο εξής οι επιβάτες της Aegean τις αποσκευές, αφού... έχουν ήδη τεθεί νέες χρεώσεις σε ισχύ ήδη από τις 19 Φεβρουαρίου.
Ενδεικτικά αναφέρεται ότι η αποσκευή για τις πτήσεις εσωτερικού ανά σκέλος πτήσης ανεβαίνει στα 17 ευρώ (από 15 ευρώ), άρα 34 με επιστροφή, ενώ για τις πτήσεις εξωτερικού η εταιρεία μιμείται το σύστημα Ryanair, δηλαδή ανάλογα με την απόσταση των χωρών στην οποία κατευθύνεται ο επιβάτης και με την εποχή. Αυτόματα αυτό σημαίνει ότι την υψηλή καλοκαιρινή σεζόν, από 1/7 έως 10/9, οι βαλίτσες θα χρεώνονται ακριβότερα. Αξίζει να υπενθυμιστεί ότι η αγορά αποσκευών στο αεροδρόμιο είναι ακόμη πιο ακριβή από ότι στην ιστοσελίδα της εταιρείας.

Έτσι για παράδειγμα για το πρώτο γκρουπ χωρών που θεωρούνται κοντινές (Κύπρος, Ιταλία, Αυστρία, Γερμανία, Ουγγαρία, Τσεχία, Τουρκία, Ισραήλ, Πολωνία, Ελβετία, Λίβανος, Σερβία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Αλβανία, Ισραήλ, Ιορδανία, Γεωργία, Κροατία, Μάλτα), η χρέωση ανεβαίνει στα 20 ευρώ ανά σκέλος πτήσης και 27 ευρώ την υψηλή σεζόν. Για τις... μακρινές χώρες (Γαλλία, Βέλγιο, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισπανία, Σουηδία, Δανία, Εσθονία, Φινλανδία, Νορβηγία, Ολλανδία), η χρέωση ανεβαίνει στα 30 ευρώ ανά σκέλος και 40 την υψηλή σεζόν. Άρα όποιος πάει Λονδίνο το καλοκαίρι θα χρεωθεί 80 ευρώ (πηγαινέλα) μόνο τις βαλίτσες στην κατηγορία GoLight.

Για περισσότερες λεπτομέρειες στις νέες χρεώσεις αποσκευών μπορείτε να μπείτε στην ιστοσελίδα της Aegean, στο: πληροφορίες αποσκευών-επιτρεπόμενα όρια αποσκευών/χειραποσκευών.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *