ροή ειδήσεων

Ο γκέι πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου είπε "ευχαριστώ" στον Τσίπρα



Ένα απρόσμενο στιγμιότυπο εκτυλίχθηκε στις Βρυξέλλες, όταν, πριν από την έναρξη.... της Συνόδου Κορυφής, ο δρόμος του Αλέξη Τσίπρα «διασταυρώθηκε» με αυτόν του πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου, Ξαβιέ Μπετέλ...

Ο κ. Μπετέλ πλησίασε τον Έλληνα ομολογό του και, στο σύντομο διάλογο που είχαν, τον ευχαρίστησε για το γεγονός ότι, κατά το σχηματισμό της νέας κυβέρνησης της Ελλάδας, δεν έδωσε χαρτοφυλάκιο στο βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Νίκο Νικολόπουλο.

Η αναφορά αυτή του Λουξεμβούργιου πρωθυπουργού αντανακλά, φυσικά, στην κόντρα που είχαν το καλοκαίρι του 2014 οι δύο άνδρες, όταν ο κ. Μπετέλ ανακοίνωσε μέσω Twitter τον αρραβώνα του με τον άντρα σύντροφό του.

Τότε, ο κ. Νικολόπουλος είχε γράψει στο Twitter, προκαλώντας αντιδράσεις: «Από την Ευρώπη των Εθνών - Κρατών, στην Ευρώπη των... π@στ@ριων!!! Ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου αρραβωνιάστηκε με τον αγαπημένο του!!».

«Γεια, άκουσα ότι θέλετε να μου πείτε κάτι, αλλά δεν μιλώ ελληνικά. Λυπάμαι» είχε απαντήσει ο κ. Μπετέλ, με την «κόντρα» να μένει εκεί, αλλά τις επιθέσεις κατά του κ. Νικολόπουλου να συνεχίζονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης...

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *