ροή ειδήσεων

ΕΤΣΙ ΘΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ !


ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ! ΔΕΙΤΕ ΟΔΗΓΙΕΣ !...

Mία ενδιαφέρουσα απάντηση, στην απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης
για το Δίστομο, προετοιμάζεται απο πολίτες της χώρας. Εφόσον η Γερμανία δεν θα πληρώσει τις αποζημιώσεις, που οφείλει, η ελληνική κίνηση έχει σκοπό να τις στερήσει αυτά τα ποσά.Πιο συγκεκριμένα, έχει προταθεί άμεσο μποϊκοτάζ σε όλα τα γερμανικά προϊόντα. Οπότε, όποιος θέλει να συμμετέχει αρκεί να αποφεύγει τα προϊόντα με τους εξής αρχικούς αριθμούς στο barcode: 400, 401, 402, 403 ..440. Εάν αυτός είναι ο αρχικός αριθμός τότε το προϊόν προέρχεται απο την Γερμανία.Αφού δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό, θα πάει το βουνό στον Μωάμεθ, λέει η παροιμία. Η πραγματικότητα λέει ότι η Γερμανία δεν θα ξεφύγει απο τα χρέη της.
«Αν κάθε Έλληνας καταφέρει μέσα στο 2015 να αγοράσει ελληνικά προϊόντα αξίας 1.000 ευρώ στη θέση ξένων προϊόντων που αγόρασε πέρυσι, τότε θα προστεθεί στην προβληματική ελληνική οικονομία το αστρονομικό ποσό των 12 δισεκατομμυρίων ευρώ. Ολόκληρο το περιβόητο ΕΣΠΑ που υποτίθεται ότι θα αναζωογονούσε τη χώρα, είναι 18 δισεκατομμύρια για τέσσερα χρόνια. Στροφή στο ελληνικό τρόφιμο, στο ελληνικό ποτό, στροφή στον Έλληνα παραγωγό. Και σιγά-σιγά, στροφή στο ελληνικό ρούχο και το ελληνικό παπούτσι. !!!
Κοινοποιηστε το!!!»




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος23/2/15 20:44

    Μετα απο τους καταναλωτες στειλτε και ενημερωση στους Ελληνες παραγωγους και μεταποιητες οτι τα προιοντα τους δεν ειναι απο χρυσαφι και να μειωσουν τις τιμες.Οχι να μου πουλαει προιον σε υπερδιπλασια τιμη απο το εισαγομενο και η δικαιολογια του να ειναι"ειναι ντοπιο".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/2/15 01:34

      episeis na dioksoun olous tous alodapous pou doulevoun gia daftous kai stin thesi tous na paroun anergous ellines. tote to ksanasizitame :-)

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος24/2/15 20:56

      "και η δικαιολογια του να ειναι"ειναι ντοπιο".......... άσε που είναι και μαϊμού ντόπιο.... σου πουλάνε λεμόνια και πατάτες τάχαμου Θήβας και είναι Τουρκίας!!!! κρέατα ντόπια και είναι Βουλγαρίας, Γαλλίας........ γάλα Ελλάδας από Βουλγαρία, Τσεχία, Γερμανία....... άσε μην το ψάχνεις, πολύ σαπίλα αδερφέ

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος23/2/15 21:22

    Δώσε πόνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος24/2/15 11:17

    Ελληνάρα μου πατριωτάρα μου αρθρογράφε, δεν σε είδα να υπερασπίζεσαι με την ίδια θέρμη την πάταξη του διεφθαρμένου αυτού πολιτικού συστήματος, ούτε οι "απατεώνες και λιγότερο απατεώνες" κατά τον Πάγκαλο βολευτές του ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟΥ να γίνουν 200!!!!!!!!! γιατί ακόμα υπάρχουν 1 στους 3 Ελληνάρες που υποστηρίζουν το ίδιο σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό κατεστημένο. Ρίξε μια ματιά στα αποτελέσματα των εκλογών και δες πόσοι "απατεώνες" πολιτικοί επανεκλέγησαν!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *