ροή ειδήσεων

Τουρκ χαβά κλεφταρί



Σας έχω κι άλλες φορές επισημάνει τον κίνδυνο που προέρχεται από την προσπάθεια αλλαγής...
της Ιστορίας. Δεν είναι μόνο τα Σκόπια, που έχουν μετατρέψει τον Μεγαλέξανδρο σε γυφτοσκοπιανό. Μετρ στην παραχάραξη είναι και οι Τούρκοι, που στα εδάφη τα οποία κατέκτησαν μες σφαγές και γενοκτονίες, βρήκαν απομεινάρια ελληνικού και ρωμαϊκού πολιτισμού και, φυσικά, τα...τουρκοποιούν βήμα-βήμα.

Έτσι, αφού μας είπαν ότι ο Όμηρος είναι Τούρκος και αφού ο τρελο-σουλτάνος Ερντογάν απεφάνθη ότι την Αμερική την ανακάλυψαν...Τούρκοι ναυτικοί, τώρα έχουμε την αποκάλυψη ότι ο πατέρας της Ιατρικής, ο Ιπποκράτης ο Κώος, είναι...Τούρκος, βέρος και καραμπουζουκλής! Προς επίρρωση των ως άνω ισχυρισμών, στα Μούγλα, πόλη που βρίσκεται απέναντι στη Ρόδο και έσφυζε από ελληνικό στοιχείο πριν τη σφαγή του ΄22, ο δήμαρχος, αποκάλυψε το άγαλμα του Ιπποκράτους, Τούρκου φιλοσόφου και επιστήμονα, Ιπποκράτη ο οποίος, σύμφωνα με τα τουρκικά δημοσιεύματα, ήταν «άνθρωπος του Αιγαίου», τουρκικής καταγωγής.
Ο δήμαρχος μάλιστα των Μούγλων, μιλώντας στην τελετή των αποκαλυπτηρίων, μας πληροφόρησε ότι ο Ιπποκράτης ως γιατρός, από το 460 π. Χ. έθεσε τα θεμέλια των ιατρικών κανόνων και επεσήμανε τη σημασία του επαγγέλματος της ιατρικής επιστήμης που εμπνέεται από την ευθύνη και την ηθική.
Το άγαλμα του Ιπποκράτη δεν είναι το μόνο που βρίσκεται στα Μούγλα. Προηγήθηκε ο Ηρόδοτος, που πολιτογραφήθηκε επίσης ...Τούρκος , Όπως γράφουν τα τουρκικά ΜΜΕ, ο πατέρας της Ιατρικής Επιστήμης, ο ...Τούρκος Ιπποκράτη», είναι εκείνος στου οποίου το όνομα έχει θεσπιστεί ο παγκόσμιος όρκος των γιατρών, που δίνουν πριν αρχίσουν να ασκούν το λειτούργημα τους και διδάχτηκε την ιατρική επιστήμη… από ονομαστούς Τούρκους δασκάλους.! Κατά τους Τούρκους πλαστογράφους, ο Ιπποκράτης ήταν μαθητής του… μεγάλου Τούρκου Δασκάλου Ιατρού, Αναχαρσίς – Χότζα, ο οποίος έζησε… στην Αθήνα και εκεί είχε διδάξει την ιατρική. Ένας από τους μαθητές του ήταν και ο Ιπποκράτης!
Όπως βλέπετε, οι γείτονες δεν παίρνουν χαμπάρι. Γνωρίζουν ότι οι μεγάλοι του κόσμου ποσώς ενδιαφέρονται για την Ιστορία, γνωρίζουν ότι στους τουρίστες αρκεί ένα καλό ξενοδοχείο και μια φωτογραφία δίπλα στο άγαλμα. Έτσι, αρπάζουν ότι βρουν, έχουν τουρκοποιήσει την Έφεσο, έχουν οικειοποιηθεί την Τροία, καμακώνουν ότι πετάει κι ότι κολυμπάει! Θα μου πείτε τι κάνουμε εμείς; Δεν θα έπρεπε να έχουμε καταγγείλει στους διεθνείς οργανισμούς τις απάτες που στήνουν κάθε τόσο οι γείτονες;
Ας ελπίσουμε ότι ο νέος υπουργός Πολιτισμού, θα κάνει κάτι γι’ αυτό, Καλός ο Μαδούρο και η Βενεζουέλα, δε λέω, αλλά μη μας πάρουνε και τον Ιπποκράτη!

Του Δημήτρη Καπράνου
portnet

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *