ροή ειδήσεων

Κινδύνεψε γυναίκα στον Άγιο Ισίδωρο! Αμείλικτα ερωτήματα από τον πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου


07-02-2015 Αγιος Ισιδωρος...
Μια μικρη ιστορια ντροπης στην πολιτισμενη Ελλαδα του 2015...
Σημερα στις 10 το πρωι μια γυναικα 78 ετων η Πετράκη Αντωνία πεφτει λιποθυμη στο σπιτι της και εχει χασει τις αισθησεις της για 40 λεπτα περιπου. Οι συγγενεις προσπαθουν να την συνεφέρουν ενω παραλληλα εχουν καλεσει ασθενοφορο για να μεταφερθει στο κεντρο υγειας Eμπωνας... Κι απο εδω και στο εξης ξεκινουν τα τραγελαφικα πραγματα που ακολουθησαν..

1 . ασθενοφορο στο κεντρο υγειας εμπωνας που εξυπηρετει εως και 10 χωρια περιπου με κατοικους στο συνολον τος 2500-3000 κοσμο δεν υπαρχει επανδρωμενο. Και πρεπει να αρχισει μια περιπετεια αναζητησης ασθενοφορου.Το κοντινοτερο σημειο που θα ξεκινησει το ασθενοφορο απεχει απο την περιοχη μας 1 ωρα τουλαχιστον.
2. πονταρουμε και παραλληλα προσευχομαστε εκεινη την στιγμη να υπαρχει διαθεσιμο το ασθενοφορο για να παραλαβει τον αρρωστο. Όπου τελικα βρεθηκε στον Αρχαγγελο 50 χιλιομετρα μακρια!
Αναρωτιεμαι λοιπον και λεω το εξης: Αν ηταν τροχαιο και αιμορραγουσε ο ατυχος ή η ατυχη εκεινη την στιγμη στο δρομο και εχανε την ζωη του ποιος θα εδινε απαντησεις σημερα στην οικογενεια και στους συγγενεις για αυτην την κατασταση? Με ποιον τροπο θα τους δικαιολογουσαν την μια ωρα αναμονης? Γιατι μεχρι αυτην την ωρα που μιλαμε δεν εχει επανδρωθει ασθενοφορο σε κεντρο υγειας που εξυπηρετει 3000 κατοικους? Γιατι οι αρμοδιοι εδω και παρα πολυ καιρο δεν εχουν καταφερει ακομη το αυτονοητο? Γιατι το φυσιολογικο στην χωρα αυτη κατανταει γορδιος δεσμος? Ποσες ζωες πρεπει να χαθουν ακομη για να γινει αυτο που σε αλλες χωρες ειναι το φυσιολογικο? Γιατι μας πηρατε το ασθενοφορο που ειχαμε και θεωρησατε οτι ειναι σπαταλη να υπαρχει εκει ? Ζηταμε απαντησεις δημοσιως,,....
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΓΙΟΥ ΙΣΙΔΩΡΟΥ
ΒΟΝΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *