ροή ειδήσεων

Κως: Φυγόποινος παρέλαβε ταχυδρομικώς λαθραίο καπνό



Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας που είχαν πληροφορίες για διακίνηση λαθραίων προϊόντων καπνού... μέσω εταιρείας μεταφορών στο νησί, έστησαν ενέδρα όταν εντόπισαν ένα ύποπτο δέμα για να δουν ποιος θα το παραλάμβανε

Δυο - δυο καταδικαστικές αποφάσεις που είχαν εκδοθεί από τα Τριμελή Πλημμελειοδικεία της Αθήνας και του Πειραιά για παράβαση προσωπικών δεδομένων και παράβαση υγειονομικής διάταξης, εκκρεμούσαν σε βάρος ενός 55χρονου λαθρέμπορου που συνελήφθη στην Κω.


Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας που είχαν πληροφορίες για διακίνηση λαθραίων προϊόντων καπνού μέσω εταιρείας μεταφορών στο νησί, έστησαν ενέδρα όταν εντόπισαν ένα ύποπτο δέμα για να δουν ποιος θα το παραλάμβανε. Όταν εμφανίστηκε ο 55χρονος, τον συνέλαβαν και βρήκαν μέσα στο δέμα 195 συσκευασίες λαθραίου καπνού, τις οποίες κατέσχεσαν και παρέδωσαν στο Τελωνείο Κω για να προσδιοριστεί το ύψος των διαφυγόντων δασμών και φόρων.

Ο 55χρονος φυγόποινος, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε συνολική ποινή φυλάκισης ενός έτους και έξι μηνών και χρηματική ποινή ύψους 11.100 ευρώ, προσήχθη στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω που του άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για λαθρεμπορία.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *