ροή ειδήσεων

"Πανικός" στο Αιγαίο έπειτα από έκτακτη εντολή του Πάνου Καμμένου!


Ένα 24ωρο πριν από το αναμενόμενο διατάχθηκε...
η άσκηση ΠΥΡΠΟΛΗΤΗΣ. Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΥΠΕΘΑ "με εντολή του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου που εδόθη σήμερα Τρίτη 24/2/15 στις 06:00, στο πλαίσιο άσκησης «ΠΥΡΠΟΛΗΤΗΣ 1/15», συγκροτήθηκε η δύναμη για εκτέλεση επιχειρήσεων σε περιοχή του Αργοσαρωνικού και νησιών Ανατολικού Αιγαίου, καθώς και στην περιοχή του Έβρου με σκοπό την εξασφάλιση της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας.

Η άσκηση ξεκινά στις 07:00".

Η άσκηση ΠΥΡΠΟΛΗΤΗΣ ήταν προγραμματισμένη για αυριο Τετάρτη. Η "διαρροή" της οδήγησε στην επίσπευσή της, για να διαπιστωθεί πως λειτουργεί το όλο σύστημα σε ...αιφνιδιασμό. Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος μόλις επέστρεψε από το Άμπου Ντάμπι μαζί με τον Α/ΓΕΕΘΑ Μιχαήλ Κωσταράκο ζήτησε να δοθεί η διαταγή για τον ΠΥΡΠΟΛΗΤΗ ,ο οποίος εξελίσσεται σε Έβρο και ανατολικό Αιγαίο.

Η άσκηση γίνεται λίγα 24ωρα πριν από την αναμενόμενη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ για τις κρίσεις. Η οποία δεν έχει καθοριστεί ακόμη και πάντως σίγουρα θα γίνει μετά από συνάντηση κορυφής Τσίπρα-Καμμένου στην οποία θα ληφθούν και οι οριστικές αποφάσεις. Τα αποτελέσματα του ΠΥΡΠΟΛΗΤΗ θα ληφθούν υπ΄ όψιν στην αξιολόγηση των Αρχηγών.

Πηγή

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *