ροή ειδήσεων

Καταγγελία για φρικιαστική επίθεση σε μετανάστη στη Ρόδο



Μια φρικιαστική επίθεση εναντίον μετανάστη πραγματοποιήθηκε στο νησί της Ρόδου... στις 9 Φεβρουαρίου, όπως καταγγέλλει η Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή.

Σύμφωνα με την καταγγελία ομάδα τριών ατόμων εμφανίστηκε στο σπίτι του Χεζίρ Χαγιάτ, ετών 31, στον Έμπωνα Ρόδου. Του χτύπησαν τη πόρτα και ένας τον ρώτησε: «Έχουμε δουλειά για μία ώρα και θα πάρεις 20ευρω. Έρχεσαι;». Εκείνος του απάντησε θετικά.

«Όταν μπήκε μέσα στο αυτοκίνητο του έριξαν σπρέι και έχασε τις αισθήσεις του. Ξύπνησε μετά από δύο ώρες ημιαναίσθητος έξω από την εκκλησία του χωριού και με πόνους ενώ από τον πρωκτό του έβγαινε αίμα. Στο νοσοκομείο του έγινε επέμβαση όπου αφαιρέθηκαν γυαλιά από σπασμένο ποτήρι. Νοσηλεύτηκε μέχρι τις 17 Φλεβάρη και θα χρειαστεί μακρόχρονη θεραπεία» αναφέρει η ΚΕΕΡΦΑ.

Η οργάνωση ζητά «τη σύλληψη και την τιμωρία των ρατσιστών και των φασιστών και να μπει τέλος στην ασυλία και στην κάλυψη που είχαν από την Αστυνομία. Ζητάμε να αναγνωριστεί αμέσως ο ρατσιστικός χαρακτήρας των επιθέσεων και τα θύματα να έχουν την κατάλληλη στήριξη». Επίσης καλεί στο μεγάλο συλλαλητήριο στις 21 Μάρτη στην Ομόνοια στις 14.00 ώστε «να τελειώνουμε με το ρατσισμό και τη φασιστική απειλή». 

Σχόλια

  1. Ανώνυμος25/2/15 01:03

    ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΕΧΩ.....ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΗ ΚΑΠΟΙΟΣ????/ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ , ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΠΙΒΑΛΟΤΑΝ ΝΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ...ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ........Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ???????????????????????? ΝΤΡΟΠΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΑΝ 3 ΜΕΜΩΝΟΜΕΝΑ ΚΤΗΝΟΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ....ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος25/2/15 07:59

    ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥ..ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΒΡΕΧΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ..ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ..ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ...........Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΑ ΟΡΙΑ ΚΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΕΣΠΑΣΕ..ΤΙ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΠΟΥΝ??ΒΕΒΑΙΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΠΟΝΙΑΤΕΣ..ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΧΩΡΙΟ...ΚΑΙ ΠΩΣ ΗΞΕΡΑΝ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝΕ??ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΡΩΤΑΤΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΑΝ ΥΠΗΡΞΕ ΝΑΡΚΩΣΗ ΜΕ ΣΠΡΕΙ?? ΚΑΙ ΑΝ ΕΝΑΣ ΝΑΡΚΩΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΠΟΤΗΡΙ????...ΕΠΙΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ..ΛΕΝΕ ΑΛΛΑ Ο ΕΝΑΣ ΚΙ ΑΛΛΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΡΩΤΑΝΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ...ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ...ΕΥΚΟΛΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΕΤΕ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΛΕΝΕ ΑΝΑΚΡΙΒΙΕΣ...ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Η ΕΛ.ΑΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ... ΦΥΣΙΚΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/2/15 10:42

      Πες τα ρε φιλεεεεε....μα ποσο βλακες μας περνανε!!!

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος25/2/15 08:04

    ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΠΟΤΗΡΙ? ΚΡΙΜΑ ΚΡΙΜΑ.....ΚΡΙΜΑ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος25/2/15 09:34

    kaloooooo mpas kai foroyse tis pantofles??? klasiki periptosi pakistanikis anomalias...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος25/2/15 10:28

    Αν το έβαλε μόνος του... Έχει καλώς... Δεν πάει να βάλει και νταμιτζάνα ολόκληρη...
    Αν του το βάλανε άλλοι, θα τους βρούνε... και δεν θα είναι καλό αυτό που θα πάθουν...
    Ο Θεός αγαπά τον άνθρωπο.... Όμως απεχθάνεται τα κτήνη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πάντα υπάρχουν και διάφορα άνθρωπακια τα οποία υπερασπιζονται τους μετανάστες .Τη βία που ασκούν στους Έλληνες αυτή Πακιστάν παγκλαντεζ κλπ την Μυρτώ που ακολουθεί να είναι ανάπηροι της κλέψει ες ??? Κανενα σηλαλητιριο Μάλλον συγγραφέας του κειμένου είναι πολύ καλός μαζί τους και έχει ωφελη απο αυτούς .Κρίμα το ποτήρι Κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος25/2/15 19:42

    Κατά τον κύριο 1:29 λοιπόν, αν ένας Έλληνας της Γερμανίας π.χ. διαπράξει ένα έγκλημα από τέτοιου είδους (γιατί και Έλληνες παιδεραστές και βιαστές υπάρχουν, μη σοκάρεστε), αξίζει σε κάποιον άλλον Έλληνα που μπορεί να πήγε εκεί μόνο για να δουλέψει και να στείλει κάποια χρήματα στην Ελλάδα (!!) και στη μανούλα του, να πάει κάποιος να τον ναρκώσει και να του σπάσει ένα ποτήρι στον πρωκτό. Πριν από κάποιο καιρό διαβάζαμε για τη μάνα και τον πατριό στον Αρχάγγελο που βίαζαν ένα 14χρονο κορίτσι (κανείς τους δεν ήταν από το Πακιστάν), νομίζω αξίζει λοιπόν σε όλο το Ελληνικό έθνος να παραβιαστεί με ένα ποτήρι στον πρωκτό. Με το να φέρετε την ετικέτα του Έλληνα ξεχνώντας πως είστε άνθρωπος, μόνο ανάξιος για την ετικέτα αυτή είστε. Δεν κλάψαμε για τη Μυρτώ μόνο επειδή είναι Ελληνίδα που δέχτηκε επίθεση από Πακίστανό, αλλά γιατί είναι ένα κοριτσάκι που του επιτέθηκε ένα κάθαρμα, ένα τέρας που εύχομαι να υποφέρει σε όλη του τη ζωή. Το ίδιο θα αισθανόμουν αν αυτός που το έκανε ήταν Έλληνας είτε αν η μικρούλα ήταν τουρίστρια ή οικονομική μετανάστης από το Πακιστάν. Έλεος με τον κάθε αστοιχείωτο που νομίζει ότι είναι ανώτερος. Δεν καταβάλατε κάποια προσπάθεια για να γεννηθείτε Έλληνας ώστε να νομίζετε πως αξίζετε συγχαρητήρια για αυτό. Ήταν θέμα τύχης δικής σας το ότι γεννηθήκατε εδώ και ατυχίας του παιδιού που γεννήθηκε πχ σε περιοχή της Αφρικής όπου δεν υπάρχει ούτε ρύζι να φάει και πιθανότατα θα πεθάνει πριν γίνει 3-4 ετών. Τέλος, το ότι συμπονούμε έναν άνθρωπο, δε σημαίνει ότι δεν πονέσαμε τη Μυρτώ ή οποιονδήποτε άλλο Έλληνα. Δεν είναι αντικρουόμενες ενέργειες, είναι ακριβώς ο ίδιος μηχανισμός συμπαράστασης και συμπόνοιας στον ανθρώπινο πόνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/2/15 10:56

      KOPSETE AYTHN THN KARAMELA ME TOYS ELLHNES STHN GERMANIA...OI ELLHNES STHN GERMANIA KAI STO EKSOTERIKO DEN PIGAN PARANOMA , KAI ME TO ETSI THELO..OPOS OLOI AYTOI POY EIR8AN STHN ELLADA..PIGAN ME TA XARTIA TOYS KAI TA DIABATIRIA TOYS OK...

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος25/2/15 21:48

    Καταδικαστέα η ενέργεια από όπου και αν προέρχεται, αλλά αρθρογράφε, δεν σε είδα να αναφέρεις τις φρικιαστικές ημέρες που βίωσαν οι Ελληνες από τους απατεώνες πολιτικούς τόσα χρόνια με το μνημόνιο......... ούτε φυσικά να προτρέπεις σε συλλαλητήριο για αυτό!!!!! Βολικό....... και κατανοητό γιατί.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο 7:42 μάλλον φέρνει παράδειγμα τους μετανάστες της Γερμανίας που μας ξεβρακοσαν μας έκαναν εξονυχιστικά ιατρικά τεστ και φυσικά πήραν κάποιες δουλειές 1988 αλβανός σκοτώνει Έλληνα για 500 δραχμές και ποσά αλλά μετανάστες έρχονται απο τα παράλια γεμάτη αρρώστιες και ενδεχομένως και τσιχαντιστες .Στη Γαλλία σκότωσαν σε καφετέρια πρόσφατα αφτη δεν είναι άνθρωποι είχαν την ατυχεία να γεννηθούν στην Γαλλία Ενα μεγάλο όχι στους κολομουσουλμανους και μια Κατάρα σε αυτους που προσβάλουν των ελληνισμό .Λυπάμαι πραγματικα για το ποτήρι και όχι για αυτά τα ζώα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος27/2/15 16:48

    Katarxin zwa ellhnares, htan mauros kai oxi pakistanos gamw zwa.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *