επικαιρότητα

Οι Πυρήνες της Φωτιάς «έβαζαν» βόμβες σε νησιά του Αιγαίου Εκαναν πρόβες για να γκρεμίσουν τον Κορυδαλλό...

Τα φυλακισμένα μέλη των «Πυρήνων» στην επιστολή, μέσω της οποίας κατακεραυνώνουν τον Χριστόδουλο Ξηρό αναφέρουν πως στην απόδραση που σχεδίαζαν από τον Κορυδαλλό να χρησιμοποιήσουν τεχνική παρόμοια με αυτή που εφάρμοζαν Ιρακινοί αντάρτες εναντίον αμερικανικών οχυρών.

Γράφουν σχετικά: «Καταλήξαμε να χρησιμοποιήσουμε την τεχνική Explosive Formed Penetration. Χρησιμοποιείς ένα τσιμεντένιο δοχείο, που από την μπροστινή πλευρά τοποθετείς ατσαλένια κωνική κεφαλή. Κατά την έκρηξη το ωστικό κύμα μετατρέπει την ατσαλένια κεφαλή σε βλήμα που προσκρούει ακριβώς στον στόχο». Πηγή της ΕΛ.ΑΣ. σχολίασε ότι «οι συνέπειες από έκρηξη βόμβας 170 κιλών με εκρηκτική ύλη ισχυρότερη από το ΤΝΤ θα ήταν ανυπολόγιστες».

Οι πρόβες σε νησιά του Αιγαίου

Οπως αναφέρει η Καθημερινή τα μέλη της «Συνωμοσίας» αποκαλύπτουν ότι «σύντροφοί» τους πραγματοποίησαν δοκιμές βομβών σε απομακρυσμένες περιοχές της χώρας. Ερωτηθείς σχετικά, αξιωματικός της Αντιτρομοκρατικής επιβεβαίωσε ότι από το περιεχόμενο επιστολών που κατάσχεσε η ΕΛ.ΑΣ. προκύπτει πράγματι ότι συνεργοί των «Πυρήνων» πραγματοποίησαν δοκιμαστικές εκρήξεις σε αραιοκατοικημένα νησιά του Αιγαίου.

iefimerida.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

S M S

Αναγνώστης: Λεωφορείο της γραμμής... Τι παρατηρήτε?

M M S

M M S

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης