ροή ειδήσεων

ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΦΑΛΗΡΑΚΙΟΥ "ΑΓ.ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ"


Αναγνώστης:
θα ήθελα να επισημάνω την αδιαφορία που υπάρχει απο πλευράς Δήμου και ειδικά... της διεύθυνσης προσχολικής αγωγής του Δήμου Ρόδου όσον αφορά για τον παιδικό σταθμό Φαληρακίου "ΑΓ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ". Το κτίριο αν και φαινομενικά καινούργιο απο την αλλη σε μερικά σημεία μεσα στις ταξεις των παιδιών κατα τις βροχερές ημέρες στάζει. Οι κούνιες για τα παιδια εχουν σκουριάσει και ειναι ακατάλληλες. Το χορτάρι σε λιγο θα σκεπάσει ολο το κτιριο. Που ειναι λοιπόν ο κ Δήμαρχος να κανει μια αυτοψία στο χώρο να δει σε τι συνθήκες παίζουν τα παιδια μας.

Να σημειώσω οτι ολο το προσωπικό του Σταθμού είναι πολυ καλό και με δικες τους προσπάθειες και μέσω του υποτυπώδους συλλόγου γονέων και κηδεμόνων που υπάρχει και ο οποιος χρηματοδοτεί στην ουσια τον σταθμό απο άποψη δαπανών (γραφικη ύλη - υλικα σταθμού) γίνεται μια προσπάθεια για καλύτερη διαβίωση των παιδιων μας

Είμαι πατέρας μικρού παιδιού στον παιδικό σταθμό Φαληρακιου ΑΓ.ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ. Εχω μια απορία ? Τόσα λεφτά για τους σταθμούς απο τροφεία και ευρωπαϊκά προγράμματα (ΕΣΠΑ) που πάνε? 
Θα παρακαλεσω πολύ να δειξετε λιγο ενδιαφέρον

Η παραπάνω καταγγελία στάλθηκε και επωνυμα στον Δήμο Ρόδου

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *