ροή ειδήσεων

Ξεχάστε το βιάγκρα, φάτε σαν Έλληνες



Η μεσογειακή διατροφή «φάρμακο» κατά της ανδρικής ανικανότητας...
Άρθρο της βρετανικής εφημερίδας Daily Mail, με τίτλο «Ξεχάστε το βιάγκα, φάτε σαν Έλληνες» προτρέπει τους αναγνώστες της να ακολουθήσουν τους κανόνες της μεσογειακής διατροφής στη ζωή τους, αν θέλουν να δώσουν μια… νέα πνοή στο κρεβάτι τους.

Ο συντάκτης του άρθρου επικαλείται μια έρευνα που έγινε από το Ιπποκράτειο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών, με επικεφαλής τον καρδιολόγο Αθανάσιο Αγγελή, σύμφωνα με την οποία η κατανάλωση ψαριών, σαλατικών και αγνού παρθένου ελαιολάδου μπορεί να αλλάξει δραστικά τη ζωή των ανδρών που υποφέρουν από προβλήματα που σχετίζονται με τη σεξουαλική λειτουργία.

Ο έλληνας ερευνητής και η ομάδα του απέδειξαν, ότι η κατανάλωση υγιεινών τροφίμων βοηθά στον «καθαρισμό» των αγγείων, ειδικά των στενών αγγείων που υπάρχουν στο ανδρικό γεννητικό όργανο και είναι απαραίτητα για την «απόδοση» ενός άντρα.



Ο Α. Αγγελής ειδικεύεται στη στυτική δυσλειτουργία και όπως αναφέρει το δημοσίευμα της αγγλικής εφημερίδας δήλωσε τα εξής: «Η μεσογειακή διατροφή είναι γνωστό ότι αποτελεί μια υγιεινή διατροφή, που σχετίζεται με τη μακροζωία, την ευημερία και τη χαμηλότερη συχνότητα εμφάνισης καρκίνου και καρδιαγγειακών ασθενειών. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, γιατί ο καθένας μπορεί να επιλέξει αυτόν τον τύπο διατροφής, για να αποφύγει ή να αποκαταστήσει την αγγειακή του υγεία».

Ο έλληνας επιστήμονας εξήγησε, ότι όταν ένας άντρας αντιμετωπίζει προβλήματα με τη στύση του, «αυτό μπορεί να είναι ένα σημάδι χειρότερων προβλημάτων υγείας που ακολουθούν», επειδή τα αγγεία που βρίσκονται στο πέος είναι «πολύ, πολύ ευαίσθητα σε αυτό που μπορεί να συμβαίνει στο υπόλοιπο σώμα».

«Η υιοθέτηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής και διατροφής μπορεί να συμβάλλει στην αναστροφή της μέτριας στυτικής δυσλειτουργίας» είπε ακόμη ο ίδιος και συνέχισε λέγοντας ότι η μεσογειακή διατροφή και η σωματική δραστηριότητα θα μπορούσαν να αποδειχθούν πολύ αποτελεσματικές σε ορισμένους άντρες, σε βαθμό που δε θα χρειαζόταν να βασίζονται πια στο βιάγκρα. «Αυτό που κάνουν αυτά τα χάπια είναι ότι υποκαθιστούν ουσίες, που δε μπορούν να παραχθούν από τον οργανισμό, λόγω της κακής υγείας των αγγείων. Βοηθούν στην αποκατάσταση της σωστής αγγειακής απόκρισης. Αν όμως μπορούμε να αποκαταστήσουμε τη λειτουργία του αγγειακού συστήματος με την υιοθέτηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής και διατροφής, μπορούμε να αντιστρέψουμε τουλάχιστον τα πρώτα στάδια της κατάστασης αυτής χωρίς να καταφύγουμε σε φάρμακα».

Ο Dr. Αγγελής συστήνει την κατανάλωση πολλών δημητριακών, φρούτων, λαχανικών, σαλατικών, ξηρών καρπών, ελαιόλαδου, ψαριών και πουλερικών, αλλά ελάχιστη κατανάλωση κόκκινου κρέατος. Μία φορά την εβδομάδα αρκεί.

Ο έλληνας ερευνητής παρουσίασε τα συμπεράσματα της έρευνάς του στο συνέδριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Καρδιαγγειακή Απεικόνιση (European Association of Cardiovascular Imaging) που έγινε στη Βιέννη.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *