ροή ειδήσεων

Οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΙΝΑΝΕ και ο Πανούσης: Θα δώσουμε δουλειά στους λαθρομετανάστες των Κέντρων Κράτησης!



Την πρόθεση τη κυβέρνησης να δώσει εργασία στους μετανάστες των Κέντρων Κράτησης,... που θα κλείσουν, ανακοίνωσε για πρώτη φορά μέσω του ΣΚΑΪ ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης.

«Θα τούς βρούμε δικαίωμα εργασίας, με 6μηνη αναβολή (απέλασης). Η ελληνική γη χρειάζεται χέρια, γιατί να έχουμε Μανωλάδες;» διερωτήθηκε.

«Δεν μπορούμε πια να τους κρατούμε στα Κέντρα Κράτησης είδαμε και στα κρατητήρια παρόμοιο απάνθρωπο θέαμα. Παραβιάζουμε τους νόμους μας ήδη η Ευρώπη μας κατηγορεί για τον τρόπο που χειριζόμαστε τα θέματα αυτά» εξήγησε.

«Αυτοί οι άνθρωποι θέλουν και κοινωνική ψυχολογική υποστήριξη, θα βγαίνουν σιγά – σιγά αφότου ταυτοποιηθούν και κατηγοριοποιηθούν. Σε όλα Κέντρα Κράτησης είναι 3.500 άνθρωποι, στην Αμυγδαλέζα 1.100... Αν κάποιοι έχουν ποινικές εμπλοκές θα ελεγχθούν από το δικαστήριο, όχι από μια διοικητικής κράτηση» πρόσθεσε ο υπουργός.

«Δεν θα βγουν χωρίς διεύθυνση και χωρίς περιοριστικούς όρους όσοι βγουν (...) δεν πρόκειται να βγουν 400.000 σε μια μέρα όπως ακούω, οι υπερήλικες και τα νέα παιδιά θα βγουν. Είμαστε σε επαφές με το Δήμο Αθηναίων και άλλους φορείς για να βρούμε τρόπους μεταστέγασης αυτών των ανθρώπων» επισήμανε ο Γιάννης Πανούσης.

Το σχετικό βίντεο εδώ


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος23/2/15 09:08

    Σας βλεπω να χωνεστε κι εσεις σε τουαλεττες για να σωθητε απο τον κοσμο που θα σας κυνηγαει να σας ξεσκισει.Οπως ανεβηκατε κομητες ετσι θα φυγετε νυχτα.Τα φιδια με την διχαλωτη γλωσσα ξερετε τι τα κανουν.Τα πατανε στο κεφαλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος23/2/15 09:56

    Αντί να να κάνουν ποιο ανθρωπινές τις συνθήκες κράτησης θα τους αφήσουμε ελεύθερους για να είμαστε ποιο πολλοί στα κοινωνικά συσσίτια και στις ληστείες .......... έλεος ποια σοβαρευτείτε είστε κυβέρνηση και όχι αντιπολίτευση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος23/2/15 10:09

    Οτι είσαστε ερασιτέχνες πολιτικοί της δεκάρας δεν υπάρχει αμφιβολία καμία, άλλωστε πρώτα βάζετε τους λαθρο και μετά τους Ελληνες. Τους λαθρο δεν τους κάλεσε κανείς και σαν παράνομοι θα πρέπει να φυλακιστούν. Αντί να εξαγγέλετε και να αλλάξετε την μεταναστευτική πολιτική της ΕΟΚ, προσκαλείτε και άλους να έρθουν στον παράδεισό σας. Αν πάτε σε ξένη χώρα παράνομα, εκέι μέσα θα σας μπαγλαρώσουν. Αρχίσατε και εσείς σαν τον μακαρίτη Παπανδρέου που έδινε αβέρτα λεφτά σε αντιστασιακούς και ελληνοποιήσεις Αλβανών για την ψήφο, χάριζε δάνεια σε αγρότες και "Τσοβόλα δώστα όλα". Ακόμα και νεογέννητα τότε παιδιά παίρναν αντιστασιακή τάχαμου σύνταξη. Τα κορόϊδα οι συνεπείς πολίτες πληρώνουν τώρα τα εγκλήματα αυτά. Το ίδιο αρχίσατε και εσείς τώρα, δωρεάν το ένα, δωρεάν το άλλο και από ποιά λεφτά βρε άχρηστοι? Κόβετε 50% τις οφειλές και δίνετε λέει μπόνους στους συνεπείς.... με αυτά σας τα καμόματα γελάει και το παρδαλό κατσίκι στην Ευρώπη. Σοβαρευτείτε λιγάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος23/2/15 10:42

    Μπραβο συγχαρητηρια σε αυτους που τους ψηφισαν,βγαλτε τους ολους εξω και καλους βιασμους να χουμε.Καλα να παθετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος23/2/15 17:15

    Τι άλλο θα ακούσουμε σε αυτήν την χώρα των θαυμάτων και των τσαρλατάνων πολιτικών. Θα δώσετε ρε άχρηστοι δουλειά σε γέρους και παιδιά? Αυτούς θα βγάλετε έξω? Αυτοί θα είναι οι επόμενη γενιά εργατών? Οι γέροι και τα παιδιά? Διώξτε τους όλους πίσω. Ποιούς θα ελέγξετε για ποινικό μητρώο? Εδώ εκκρεμούν μισό εκατομμύριο υποθέσεις στα δικαστήρια κια θα τα φορτώσετε και άλλο? Μα τι προχειρότητα και ασχετίλα σας δέρνει!!! Ε ρε Σοϊμπλε πόσο δίκιο είχες.... όλοι τους επικίνδυνοι και ερασιτέχνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος23/2/15 17:19

    Ο Αριστοτέλης είπε κάποτε.... "Ξεχώρισε από παλιά το Ελληνικό έθνος από τους βαρβάρους όντας πιο ικανό και περισσότερο απαλλαγμένο από την ηλιθιότητα" .... τώρα αν ζούσε θα έλεγε ...."Ξεχωρίζει το Ελληνικό έθνος από τους βαρβάρους όντας πιό ανίκανο και λιγότερο απαλλαγμένο από την ηλιθιότητα"........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. να τουσ στηλη κατευθειαν στην ευρωπη οι στο σπιτη τουσ στην πατριδα τουσ...γιατη και αυτη πληρονουν τουσ τουρκουσ 7000 8000 ευρο για να ερθουν ελλαδα και τουσ ταιζουμε για χρονια εμεισ...η να τουσ παρη στο σπιτη του ο υπουργοσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος24/2/15 08:55

    ΕΔΩ ΕΙΠΕ ΤΟ ΠΟΙΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΟΑ ΠΡΟΣΛΑΒΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΦΥΛΗ ΛΑΘΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΝΕΝΟΟΥΝΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΕΛΕΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *