ροή ειδήσεων

Οι "Αγανακτισμένοι" επιστρέφουν... για να στηρίξουν την κυβέρνηση



Το δυναμικό τους "come back" ετοιμάζουν οι Αγανακτισμένοι σε...


Αθήνα και Θεσσαλονίκη, στις 17 Φεβρουαρίου. Αυτή τη φορά, δεν αντιδρούν στα μέτρα της κυβέρνησης, αλλά συσπειρώνονται για να την κάνουν ακόμη πιο δυνατή.
Όπως αναφέρουν στη σελίδα που δημιούργησαν στις 31 Ιανουαρίου στο facebook:
"Ενώνουμε όλοι τις φωνές μας στο Σύνταγμα, στις 17 Φεβρουαρίου, όταν μεταβεί η ελληνική αντιπροσωπεία στις Βρυξέλλες να διαπραγματευτεί το ελληνικό χρέος.
Ένα παλλαϊκό συλλαλητήριο είναι το μεγαλύτερο διαπραγματευτικό μας χαρτί. Όλοι στην πλατεία Συντάγματος αλλά και στις άλλες πλατείες της χώρας, ανεξάρτητα τι ψήφισε ο καθένας, να υψώσουμε το ανάστημα στους δανειστές και να διεκδικήσουμε καλύτερο μέλλον για τη χώρα μας.
Πάνω από τις δημοσιονομικές προσαρμογές, τους δείκτες της οικονομίας και τις "δεσμεύσεις" πρέπει να βρεθεί ο ελληνικός λαός. Στέλνουμε μήνυμα για δημοκρατία, ανεξαρτησία, αξιοπρέπεια και δικαιοσύνη."
Σημειώνεται, ότι εκείνη την ημέρα, η ελληνική κυβέρνηση θα βρίσκεται στις Βρυξέλλες, για να διαπραγματευτεί για το ελληνικό χρέος.
Μέσα σε μόλις δυο ώρες από τη δημιουργία της, η σελίδα είχε αποκτήσει τους 3.000 "οπαδούς", ενώ σήμερα, μετρά περί τους 7.898.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *