επικαιρότητα

Φυσικό παυσίπονο ο οργασμός! Ποιους πόνους σταματά;Μπείτε δυναμικά στο κυνήγι του χαμένου οργασμού και δεν θα χάσετε. Εκτός από την...

σεξουαλική ικανοποίηση ο οργασμός κάνει καλό στην υγεία και μάλιστα δρα σας φυσικό αναλγητικό αφού ανακουφίζει καίρια από τους πόνους.

Δείτε ποιους πόνους νικά
έρευνες που έχουν πραγματοποιηθεί απέδειξαν ότι κατά τη διάρκεια του οργασμού απελευθερώνεται στο σώμα η ντοπαμίνη και οι ενδορφίνες οι οποίες αποτελούν το φυσικό αναλγητικό του οργανισμού.

Χτυπά τον πονοκέφαλο
Όταν το κεφάλι πάει να σπάσει όσο και αν ακούγεται παράδοξο ο οργασμός καταπραΰνει τον πόνο.΄Έτσι το συμπέρασμα αυτό των επιστημόνων δεν μπορεί πλέον να χρησιμοποιείται ως άλλοθι για να μην κάνουν σεξ οι γυναίκες.

Ανακουφίζει από τους πόνους της περιόδου
Έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το Πανεπιστήμιο της Indiana έδειξε ότι η σεξουαλική ικανοποίηση ανακουφίζει από τους πόνους του έμμηνου κύκλου. Έτσι όσες γυναίκες έχουν δυσμηνόρροια θα σταματήσουν να υποφέρουν.

Αντίο στρες
Οι ορμόνες που απελευθερώνονται κατά την διάρκεια των ερωτικών περιπτύξεων
ενισχύουν τη διάθεση και την καλή ψυχολογία αφού ανακουφίζουν από το άγχος και το έντονο στρες.

Γέννα χωρίς πόνο
Σύμφωνα με τους ερευνητές του ίδιου πανεπιστημίου όσες γυναίκες κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης απολάμβαναν το σεξ με τον σύντροφό τους , είχαν ευκολότερο τοκετό. Και αυτό γιατί οι συσπάσεις της μήτρας κατά τον οργασμό παίζουν καταλυτικό ρόλο σε ένα τοκετό όσο το δυνατόν πιο ανώδυνο.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

S M S

Αναγνώστης: Λεωφορείο της γραμμής... Τι παρατηρήτε?

M M S

M M S

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης