ροή ειδήσεων

Τρελάθηκαν οι συντοπίτες από την χαλαζόπτωση! Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που φωτογράφιζαν τα... "μπαλάκια" που έπεφταν από τον ουρανό!


Τρελάθηκαν οι συντοπίτες από την χαλαζόπτωση που είχαμε στην περιοχή μας.... πριν από λίγη ώρα! Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που φωτογράφιζαν τα... "μπαλάκια" που έπεφταν από τον ουρανό, καθώς τους προκάλεσε εντύπωση όχι μόνο η... "ποσότητα" αλλά και το

μέγεθός του που αποτέλεσε αιτία για να γεμίσουν αυλές και μπαλκόνια.

Το ευτύχημα, πάντως, είναι ότι δεν κράτησε πολύ ώρα! Ωστόσο, σ΄ αυτό το λίγο διάστημα της χαλαζόπτωσης, που συνοδευόταν από έντονες καταιγίδες ήταν αρκετό για να φωτογραφίσουν τις... μπάλες (όπως μπορεί κανείς, να δει και στις σχετικές φωτογραφίες) προκειμένου να τις δείξουν σε συγγενείς και φίλους!


Αξίζει ν΄ αναφέρουμε ότι στα μακρινά χωριά και τα χωριά που βρίσκονται σε μεγάλο υψόμετρο, τα πράγματα ήταν χειρότερα, ενώ όπως έλεγαν κάτοικοι πρέπει να προκάλεσε ζημιές στις καλλιέργειες!

Τέλος, κάποια στιγμή, κι όταν κυριολεκτικά "χαλούσε" ο κόσμος, πολλοί οδηγοί αυτοκινήτων αναγκάστηκαν να ακινητοποιήσουν τα οχήματά τους καθώς ήταν αδύνατη η οδήγηση!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Η 1η είναι από το Παραδείσι, η δεύτερη από την Κρεμαστή, η τρίτη από την Ιαλυσό και η τέταρτη από το Παραδείσι ("στρωμένα" πλέον τα πάντα!)








topika-nea.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *