ροή ειδήσεων

ΧΑΜΟΣ με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου! Η σκληρή κριτική από τον μητροπολίτη Ιερεμία και η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ της!



Επεισοδιακή ήταν η παρουσία της Ζωής Κωνσταντοπούλου στο καθιερωμένο μνημόσυνο...
για τους 212 εκτελεσθέντες στις Βίγλες,...καθώς η πρόεδρος της Βουλής και ο υφυπουργός Εθνικής Αμυνας, Νίκος Τσόκας, ήταν ανάμεσα στους πολιτικούς που δέχθηκαν παρατηρήσεις από τον μητροπολίτη Ιερεμία.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα, κατά την είσοδό τους στο ναό δέχθηκαν παρατήρηση γιατί άργησαν λίγα λεπτά, με αποτέλεσμα να τους αποκαλέσει «αλειτούργητους» και να κάνει λόγο για «μη αποδεκτή συμπεριφορά». Μετά από αυτή τη στιγμή έντασης, τελικά σύσσωμη η ομάδα των επισήμων αποχώρησε από το ναό.

Οπως αναφέρει το romfea.gr, ο μητροπολίτης απευθυνόμενος στους πολιτικούς είπε «Είστε παραβάτες του προγράμματός σας», γιατί οι ίδιοι καθόρισαν την ώρα που θα τελούνταν το μνημόσυνο. «Κυριακή σήμερα, πού λειτουργηθήκατε εσείς; Αλειτούργητοι άρχοντες; Τι προκοπή να δούμε τότε με αλειτούργητους άρχοντες;», ενώ κατέληξε λέγοντας ότι η λειτουργία είναι αναγκαία προπαντός για εκείνους, «για να λάβετε την ευλογία του Θεού για να κυβερνήσετε σωστά τον τόπο».
iefimerida.gr



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος23/2/15 10:34

    Για να λέμε του στραβού το δίκιο έχεις δίκιο μητροπολίτη μου, ποτέ οι ΕΛΙΤ δεν έρχετε στην ώρα της "στήνοντας" κανονικότατα το ηλίθιο πόπολο που τους περιμένει σαν γαϊδούρια σε όλες τις εκδηλώσεις. Το Στήσιμο είναι το σήμα κατατεθέν τους για να δεις την σοβαρότητα των ανθρώπων γενικά όταν "καβαλάνε το καλάμι", "ΑΡΧΗ ΑΝΔΡΑ ΔΕΙΚΝΗΣΙ"
    Ας πάμε τώρα και στα δικά ΣΑΣ, γιατί είναι τουλάχιστον στρουθοκαμηλισμός και υποκρισία να λες στους άλλους για αλειτούργητους και απαράδεκτη συμπεριφορά όταν η εκκλησία η ίδια σε άπειρα παραδείγματα και καταστάσεις όχι μόνο αλειτούργητη και με απαράδεκτη και ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ συμπεριφορά παρουσιάστηκε στους Ελληνες αλλά και σε ολόκληρο το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ. Διάβασε την Ιστορία, ειδικά επί τουρκοκρατίας, γιατί όπως είπε και ο Ισοκράτης. "Ο αν μη είδης μη λέγε, ειδώς, σιγα". Αλλωστε είδαμε και τους "άλλους" λειτουργημένους πολιτικούς "απατεώνες και λιγότερο απατεώνες" κατά τον Πάγκαλο σε ποιά κατάσταση φέρανε την χώρα και με την δική σας αμέριστη συνδρομή μάλιστα!!
    ΚΡΙΤΤΩΝ ΤΟ ΣΙΓΑΝ
    Ορφανίδης Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος23/2/15 10:45

    Μητροπολίτη Ιερεμία, μήπως, λέω μήπως αυτή η θεομπηχτική πολιτική κατέστρεψε αυτόν τον τόπο? Μήπως αυτή η θεολαγνεία κρατά τους ανθρώπους σιδηροδέσμιους στον σκοταδισμό και όχι ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ? Αλλωστε αν διάβασες την τελευταία αναφορά του ΟΟΣΑ για την παιδεία, Η Ελλάδα είναι κάτω από την βάση στην αξιολόγηση του επιπέδου της σε παγκόσμια κατάταξη, πως άλλωστε να μην είναι αφού το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ συνυπάρχει με το ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ (παγκόσμια πρωτοτυπία)!!!!!!!!!!!
    Ο άνθρωπος γεννήθηκε ελεύθερος και βρίσκεται παντού αλυσοδεμένος. Ζαν-Ζακ Ρουσώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *