ροή ειδήσεων

Σε αποκριάτικους ρυθμούς θα “χορέψει” η Ρόδος – Αναλυτικά, τα καρναβάλια που θα πραγματοποιηθούν



Κορυφώνονται την Κυριακή οι αποκριάτικες εκδηλώσεις με τα καρναβάλια που θα ... πραγματοποιηθούν σε διάφορες περιοχές στο νησί.
Αποκριάτικο ξεφάντωμα θα πραγματοποιηθεί στην Παλιά Πόλη, με τις πλούσιες εκδηλώσεις που έχει προγραμματίσει ο ΔΟΠΑΡ σε συνεργασία με το Μεσαιωνικό Ρόδο και το πρώτο σύστημα προσκόπων Ιαλυσού.
Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν αύριο στις 6 το απόγευμα στην πλατεία Ιπποκράτους με την παρουσίαση των ομάδων που θα πάρουν μέρος στο παιχνίδι της «Αναζήτησης της Μαγικής Λίθου του Αλχημιστή Βερνάρδου»!
Θα ακολουθήσει συναυλία από το μουσικό σχολείο και από το Κολλέγιο Ρόδου.
Την Κυριακή θα ξεκινήσει το παιχνίδι, ενώ στην πλατεία Ιπποκράτους θα στηθεί μια πανδαισία χορού και μουσικής. Μετά τις 2 το μεσημέρι θα ξεκινήσει η παρέλαση των καρναβαλικών ομάδων.
Πυρετωδώς προετοιμάζονται στη Σορωνή για το 16ο καρναβάλι, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τον Πολιτιστικό και Λαογραφικό Σύλλογο «Το Αμπερνάλλι» την Κυριακή στις 2 και μισή το μεσημέρι, ενώ αύριο στις 4 το απόγευμα θα γίνει το κυνήγι θησαυρού, με σημείο έναρξης τη Στέγη του Συλλόγου.
Στις 11 και μισή το πρωί της Κυριακής θα πραγματοποιηθεί το καρναβάλι στην Κρητηνία, ενώ στο Παραδείσι θα πραγματοποιηθεί στις 2 το μεσημέρι. Την ίδια ώρα θα πραγματοποιηθεί καρναβάλι στην πλατεία του χωριού Πυλώνα με τη συμμετοχή κατοίκων της Νότιας Ρόδου.
Σε αποκριάτικους ρυθμούς θα κινηθεί και η Σάλακος την Κυριακή, όπου θα πραγματοποιηθεί καρναβάλι στις 2 το μεσημέρι, ενώ στον Αρχάγγελο θα λάβει χώρα στις 12 το μεσημέρι και την επόμενη μέρα θα γίνει το παραδοσιακό μούζωμα.
Αποκριάτικη παρέλαση θα πραγματοποιηθεί φέτος και στην Κρεμαστή στις 3 το μεσημέρι.
Νισύρικο ξεφάντωμα θα πραγματοποιήσει ο Πανισυριακός Σύλλογος Ρόδου την Καθαρά Δευτέρα από τις 11 και μισή το πρωί στην αίθουσα εκδηλώσεων Ναβαρόνε στο Παραδείσι.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *