ροή ειδήσεων

Ξεχώρισε από παλιά το Ελληνικό έθνος….


Αναγνώστης:
… από τους βαρβάρους όντας πιο ικανό και περισσότερο απαλλαγμένο από την ηλιθιότητα....
«Απεκρίθη εκ παλαιοτέρου του βαρβάρου έθνεος το ελληνικόν εόν και δεξιώτερον και ευηθείης ηλιθίου απηλλαγμένον μάλλον» . Αυτά είπε ο Αριστοτέλης κάτι χιλιάδες χρόνια πριν και αν ζούσε σήμερα θα έλεγε πιστεύω….. «Ξεχωρίζει το Ελληνικό έθνος από τους βαρβάρους όντας πιο ανίκανο και λιγότερο απαλλαγμένο από την ηλιθιότητα». Όλοι μας πιστέψαμε ότι μια αλλαγή προς το καλύτερο έρχεται, αλλά ακούμε πράγματα πρωτόγνωρα από υπουργούς που αυτοαποκαλούνται «σοβαροί» και που προσβλέπουν στο «καλό του κράτους».

Ο ένας ανακοινώνει την μείωση των χρεών των πολιτών κατά 50% χωρίς καν να το πολυσκεφτεί και φυσικά χωρίς να τηρεί την ρήση « Μηδέν άγαν» (μην υπερβάλλεις), ούτε λόγος φυσικά να γίνεται για το «Λέγε ειδώς» (να λέγεις γνωρίζοντας) και το «Πάσαν γλώσσα βασάνιζε» του Αριστοφάνη. Η φιλοσοφία αυτή του όποιος χρωστά και δεν μπορεί να τα πληρώσει του κάνουμε 50% έκπτωση, φυσικό είναι να ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων από τα κορόιδα τους συνεπείς πολίτες ειδικά όταν έμαθαν ότι από τα κοντά 80 δις χρέη, μόλις λέει τα 8-9 δις είναι εισπρακτέα (!!!!) αυτό θα πει ανικανότητα είσπραξης χρεών ενός κράτους (τα ίδια κάναμε και με τις πολεμικές και άλλες αποζημιώσεις της Γερμανίας τόσα χρόνια). Για να χρυσώσουν το χάπι, εξήγγειλαν (τι ερασιτεχνισμός αλήθεια και ασχετοσύνη) το πριμ για τους συνεπείς πολίτες!!!! Δηλαδή, τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου….. τα ίδια έκαναν και οι παλιές κυβερνήσεις για να γίνουν αρεστές και για την ψήφο προκειμένου να κρατηθούν στην εξουσία. Ξέγραψε δάνεια, χάρισε λεφτά, δώσε συντάξεις με ανύπαρκτες εισφορές, ελληνοποίησε Αλβανούς ….. λογική του «Τσοβόλα δώστα όλα» …. «Μα πρόεδρε σε τόσα χρόνια θα χρεοκοπήσουμε»…. «ως τότε δεν θα ζω»!!!! Και να σκεφτείς του στήσαμε και ανδριάντες ανά την Ελλάδα. Σε αυτή τη χώρα στήνουμε ανδριάντες σε Εφιάλτες, όπως ο Γεννάδιος Σχολάριος, ο Παπανδρέου, κάνουμε Προέδρους Δημοκρατίας από το σάπιο πολιτικό σύστημα (απατεώνες και ολιγότερο απατεώνες κατά τον Πάγκαλο) και πάει λέγοντας. Κατά τα άλλα όταν οι Ευρωπαίοι μας φτύνουνε για το χάλι μας εμείς…. κάναμε γλειφιτζούρι την Ελληνική υπερηφάνεια ξεχνώντας την ρήση του Μένανδρου «Όσοι δεν έχουν δικά τους προσόντα, καταφεύγουν στους ενδόξους προγόνους και παππούδες τους... με άλλα λόγια, σε τάφους και μνήματα»

Ο άλλος Υπουργός θέλει να ελευθερώσει τους λαθρομετανάστες για να μην υπάρχουν λέει και άλλες Μανωλάδες, ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ …. Μπορεί κάποιος σας παρακαλώ να τον ξυπνήσει με ένα μπουγέλο και να τον ενημερώσει ότι έχουμε το 28-30% του εργατικού δυναμικού της χώρας σε ανεργία??? Ότι η αφρόκρεμα των επιστημόνων μας και τα παιδιά μας έφυγαν για καλύτερο μέλλον (200-300 χιλιάδες) γιατί σε αυτό το σάπιο και άκρως διεφθαρμένο κράτος δεν λειτουργεί τίποτα σωστά? Αλλά το καλύτερο είναι αυτό που είπε…. «Δεν θα βγουν χωρίς διεύθυνση και χωρίς περιοριστικούς όρους όσοι βγουν (...) δεν πρόκειται να βγουν 400.000 σε μια μέρα όπως ακούω, οι υπερήλικες και τα νέα παιδιά θα βγουν»!!!!!! Αυτοί δηλαδή είναι ΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ!!! Καλά κύριε Υπουργέ του «απύθμενου ερασιτεχνισμού» αν πράγματι αυτά σκέπτεσαι να κάνεις, τότε πράγματι θα γίνει η Ελλάδα μια απύθμενη ΜΑΝΩΛΑΔΑ για όλους τους Έλληνες και μη. Και σαν να μην έφτανε αυτό συνέχισες τις παπάρες λέγοντας ….. «Αν κάποιοι έχουν ποινικές εμπλοκές θα ελεγχθούν από το δικαστήριο»….. ας πάει ρε παιδιά κάποιος χριστιανός να τον ξαναμπουγελώσει και να του πει ότι οι περισσότεροι έχουν σχίσει τα χαρτιά τους για να μην επαναπατριστούν πρώτον και δεύτερον, στην δικαιοσύνη εκκρεμούν 500 χιλιάδες υποθέσεις και άντε να βρεις άκρη…… αυτοί θα έχουν πεθάνει και ακόμα θα είναι στην λίστα προς εξέταση!!! Δηλαδή επειδή αριστερίζετε εφαρμόζετε τη ρήση του Λένιν «Αλήθεια είναι ό,τι συμφέρει το λαό»??? και του Χίτλερ «Αν θέλετε την εύνοια των μαζών, πρέπει να λέτε τα πιο ηλίθια και τα πιο χοντρά ψέματα»???

Ο άλλος υπουργός ποιητής παρακαλώ (και τι ποιητής!!) θέλει να φέρει τα πάνω-κάτω στην εκπαίδευση αποκαλώντας τα πειραματικά σχολεία «χιτλερικής έμπνευσης» και άλλος ένας μου φαίνεται ερασιτέχνης τουρίστας από τους πολλούς που πέρασαν από τον τόπο αυτό και που αγνοεί μάλιστα ότι το επίπεδο παιδείας στην Ελλάδα είναι κάτω από την βάση στην κατάταξη του ΟΟΣΑ παγκοσμίως (!!!) και που με τα καμώματά τους όλοι αυτοί οι «ικανοί» Υπουργοί το μόνο που κατάφεραν είναι να υποβαθμιστεί η Ελλάδα (μοναδικό φαινόμενο παγκοσμίως παρακαλώ) από ανεπτυγμένο σε αναπτυσσόμενο κράτος!!!! Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια και ικανότητα για αυτό!!!! Τι έκαναν τόσα χρόνια? Πολύ απλό, έκλεισαν σχολεία, μείωσαν το εκπαιδευτικό προσωπικό, μείωσαν τους μισθούς σε επίπεδα εξαθλίωσης, έκοψαν κονδύλια, κατήργησαν την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών, βόλεψαν αρκετούς στα γραφεία τους ως μετακλητούς και έτσι με όλα αυτά ΕΔΩΣΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ στην Ελλάδα!!

Από την μια «Θα ακυρώσουμε τις συμβάσεις με τα αεροδρόμια» και από την άλλη νέα χαράτσια στους επιβάτες κατά 30% στο εισιτήριο και οι συμβάσεις προχωρούν κανονικότατα.
Έλεος πια, σοβαρευτείτε, δεν είστε στην αντιπολίτευση, αλλά στην κυβέρνηση. Λίγο σοβαρότητα γιατί γελάει και το παρδαλό κατσίκι στην Ευρώπη με τα καμώματα μας και μην ξεχνάτε αυτό που είπε ο Μένανδρος…. Ζώμεν γαρ ού ως θέλομεν, αλλ’ ως δυνάμεθα!!!!

Ορφανίδης Δ.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *