επικαιρότητα

ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΛΙΚΗ ΔΙΝΗ !!


Έρχεται η μεγαλύτερη χιονο-κακοκαιρία με πολικό ψύχος και θα χτυπήσει... τη χώρα μας και πιο συγκεκριμένα τη βόρεια και κεντρική Ελλάδα, με πολύ χιόνι το οποίο σε πολλά τμήματα ίσως να φτάσει και το μισό μέτρο !! Η θερμοκρασία θα σημειώσει από το απόγευμα της ερχόμενης Κυριακής 8 Φεβρουαρίου, κατακόρυφη πτώση αρχικά στη βόρεια Ελλάδα, ενώ από τη Δευτέρα θα πέσει η θερμοκρασία και σε όλη τη κεντρική Ελλάδα.

Μάλιστα προβλέπονται θερμοκρασίες ιδιαίτερα χαμηλές ακόμα και -15 βαθμών Κελσίου στη Μακεδονία, την Ήπειρο και τη Θράκη, ενώ η αίσθηση της θερμοκρασίας λόγο των παγερών βοριάδων, θα είναι ακόμα χαμηλότερη !!

Ολικός παγετός θα επικρατήσει από τη Δευτέρα ως περίπου και την Τετάρτη, σε όλη τη βόρεια Ελλάδα, ενώ ιδιαίτερα χαμηλές θα είναι οι θερμοκρασίες και στη κεντρική χώρα, αλλά και στην Θεσσαλονίκη και την Αθήνα.


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Ο καθηγητής που μιλησε στην εκπομπη " Επιλογες" της ΕΡΤ 1 για την δολοφονία της Ελενης, είναι το λιγότερο που μπορώ να πω αχάριστος. Η Κοινωνία της Ρόδου ποναει και το βλέπουμε καθημερινά σε συζητήσεις μεταξυ μας αλλά και στα ΜΚΔ. Τα λόγια του προσβάλουν τον Ροδιακη λαό.

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά