ροή ειδήσεων

Σε αφαίρεση του ενός «ν» από το μικρό της όνομα προχώρησε η Γιάνα Αγγελοπούλου!


Σε αφαίρεση του ενός «ν» από το μικρό της όνομα (Γιάνα) αποφάσισε να προχωρήσει... το μεσημέρι της Κυριακής η διάσημη Ελληνίδα επιχειρηματίας.... με έκτακτη ανακοίνωση που εξέδωσε και έγινε δεκτή με ιδιαίτερο ενθουσιασμό από το στρατόπεδο της Κουμουνδούρου.

Η Γιάνα Αγγελοπούλου προειδοποιεί ωστόσο πώς η απόφασή της αυτή πρόκειται να ανακληθεί σε περίπτωση που το όραμά της για ανατροπή του συστήματος δεν υλοποιηθεί από την παρούσα κυβέρνηση.

«Αφού εκφράσω για ακόμη μία φορά την πλήρη αλληλλεγγύη μου στο πρόσωπο της ελληνικής κυβέρνησης και ιδιαίτερα του νέου τσάρου της οικονομίας Γιάνη Βαρουφάκη του οποίου και δηλώνω φανατική θαυμάστρια τόσο ως γυναίκα όσο και ως Ελληνίδα επαναστάτρια, ενημερώνω τον λαό της χώρας ότι από σήμερα αφαιρώ και εγώ συμβολικά το ένα ν από το μικρό μου όνομα.

Στο σημείο αυτό θα ήθελα να επισημάνω ότι η απόφασή μου αυτή δεν είναι οριστική και αμετάκλητη.

Σε περίπτωση δηλαδή που ο ΣΥΡΙΖΑ δεν σταθεί άξιος των επαναστατικών μου προσδοκιών και αποτύχει να ανατρέψει το σύστημα που εδώ και τόσες δεκαετίες με λύσσα πολεμώ, το ν στο μικρό μου όνομα θα επαναφερθεί.

Η αντισυστημική Βαρουφίτσα

Γιάνα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη»

Στη θέα της είδησης ο Γιάνης Βαρουφάκης -με τα χέρια στην τσέπη- αναφώνησε«Ουάου» και υποστήριξε πως η αντισυστημικότητα της Γιάνας Αγγελοπούλου αποτελεί ατράνταχτη απόδειξη ότι η Φλόγα της Ολυμπιάδας του 2004 έχει αρχίσει να μετατρέπεται σιγά σιγά σε Φλόγα Λαϊκής Εξέργεσης.

Ο Αλέξης Τσίπρας σχολιάζοντας την είδηση αυτή δήλωσε πως πρόκειται για άκρως αναμενόμενη εξέλιξη αφού εξ όσων γνωρίζει η Γιάνα είναι γνωστή θαμώνας των γουναράδικων του Κολωνακίου, φανατική καταναλώτρια κοκτέιλ μολότοφ, και αμετανόητη υποστηρίκτρια των ποδοφραγμάτων (γοβών).

Στενοί συνεργάτες και σύντροφοι της Γιάνας Αγγελοπούλου αναφέρουν πως η Γιάνα θα είναι αυτή που θα αγοράσει στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ την πολυσυζητημένη γραβάτα αμέσως μόλις ικανοποιηθεί η απαίτηση της ελληνικής κυβέρνησης για κούρεμα του χρέους.

Υπενθυμίζουμε ότι την Παρασκευή είχε δημοσιευθεί άρθρο της κυρίας Αγγελοπούλου στην Αμερικανική Huffington Post, μέσα στο οποίο δήλωνε την ένθερμη υποστήριξή της στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και καλούσε τόσο τους ευρωπαίους όσο και τους άλλους ξένους ηγέτες να δώσουν μία ευκαιρία στην Ελλάδα.


komikotragiko.wordpress.com

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος26/2/15 13:04

    ....χοχοχο κουλουρατζήδες αστειάτορες.... Άντε και γ.... πρωινιάτικα που λέει και ο χονδροκοιλιάς ο Πάγκαλος... Με κάνατε και γέλασα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *