επικαιρότητα

Ρόδος: Σήκωσαν τα δίχτυα τους και είδαν αυτές τις εικόνες - Δείτε στο βίντεο τα ψάρια και τις αντιδράσεις των νεαρών!Έκπληκτοι έμειναν ψαράδες στη Ρόδο όταν μάζεψαν τα δίχτυα τους, για να δουν τι έπιασαν...

Έκπληκτοι έμειναν ψαράδες στη Ρόδο όταν μάζεψαν τα δίχτυα τους, για να δουν τι έπιασαν. Ο ενθουσιασμός των ψαράδων ήταν μεγάλος μιας και το βάρος από το μάζεμα των διχτυών ήταν αρκετά μεγάλο όπως και οι προσδοκίες για καλή ψαριά.

Όταν όμως τα δίχτυα ανέβηκαν στην βάρκα το θέαμα που αντίκρυσαν, τους άφησε όλους με μία μεγάλη απογοήτευση ζωγραφισμένη στα πρόσωπα τους. Την μερίδα του λέοντος την είχαν τα άκρως επικίνδυνα για κατανάλωση λαγόψαρα.

Αυτοί οι καταστροφικοί θηρευτές που ήρθαν στο Αιγαίο από την Διώρυγα του Σουέζ και εξαφανίζουν αργά και σταθερά τον υποθαλάσσιο πλούτο στις Ελληνικές θάλασσες. Οι ψαράδες πλέον βλέπουν τα υπόλοιπα ψάρια και τα χταπόδια με το…κυάλι και περιμένουν να βρεθεί μία λύση από τις αρμόδιες αρχές προκειμένου να εξολοθρευτεί αυτός ο απρόσκλητος επισκέπτης.Πηγή: allaksogolies.gr
newsit.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Ο καθηγητής που μιλησε στην εκπομπη " Επιλογες" της ΕΡΤ 1 για την δολοφονία της Ελενης, είναι το λιγότερο που μπορώ να πω αχάριστος. Η Κοινωνία της Ρόδου ποναει και το βλέπουμε καθημερινά σε συζητήσεις μεταξυ μας αλλά και στα ΜΚΔ. Τα λόγια του προσβάλουν τον Ροδιακη λαό.

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά