ροή ειδήσεων

ΠΡΟΣΟΧΗ: Επικίνδυνο κορδόνι σε παιδική ζακέτα!


Διορθωτικά μέτρα που αφορούν σε 220 τεμάχια παιδικό σετ φόρμας - ζακέτα με κουκούλα... και παντελόνι - με κωδικό 402583, διαθέσιμα προς λιανική πώληση, που φέρουν επικίνδυνα κορδόνια στην κουκούλα της ζακέτας πραγματοποιεί η εταιρεία Champion Europe S.p.A. - Υποκατάστημα Ελλάδος, όπως ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει αναφερθεί στην εταιρεία καμία περίπτωση ατυχήματος που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα, εκ μέρους οιουδήποτε καταναλωτή, ενηλίκου ή ανηλίκου.

Οι πελάτες χονδρικής της εταιρείας, που έχουν ήδη παραλάβει τα συγκεκριμένα προϊόντα, ενημερώθηκαν προφορικά σχετικά με τις διορθωτικές ενέργειες στις οποίες και θα πρέπει οι ίδιοι να προβούν, έτσι ώστε να προϊόντα να καταστούν ασφαλή. Παρακαλούνται όλοι οι καταναλωτές, που αγόρασαν το προϊόν αυτό, να το χρησιμοποιούν, αφού πρώτα αφαιρέσουν το κορδόνι από την κουκούλα της ζακέτας.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι καταναλωτές μπορούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με την εταιρεία CHAMPION EUROPE S.P.A. - ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΛΛΑΔΟΣ και συγκεκριμένα με τον κ. Τρύφωνα Μουρλά, στο τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 6146333.



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *