επικαιρότητα

Το βίντεο για το bullying που κάνει το γύρο του κόσμουΈτσι νιώθουν τα παιδιά που υφίστανται εκφοβισμό (bullying) στο σχολείο...
Πως δεν είναι ασφαλή πουθενά, πως είναι ολομόναχα. Και το κυριότερο, πως δεν μπορούν να μοιραστούν το μυστικό τους με κανέναν.

Ντρέπονται να πουν πως υφίστανται βία και χλευασμό, ντρέπονται ακόμα και τους γονείς τους.« Δεν θέλω να το μοιραστώ αυτό, ποιο το νόημα; κανείς δεν μπορεί να βοηθήσει» λέει το παιδί.

Αυτό το βιντεάκι το ετοίμασε μια οργάνωση κατά του bullying ενάντια στα παιδιά και τους νέους (Singapore’s Coalition Against Bullying for Children and Youth). «Μοιραστείτε αυτό που δεν μπορούν να μοιραστούν τα παιδιά» λέει στο τέλος. Το φιλμάκι μικραίνει κάθε φορά που το μοιράζεσαι.

Το φιλμάκι θα συρρικνωθεί μέχρι να γίνει μία μόνο εικόνα. Η ιδέα πίσω από αυτήν την καμπάνια είναι πως όσο περισσότερο μιλάμε για το bullying τόσο το εξαλείφουμε.

Ξεκίνησε από 1λεπτό και 36 δευτερόλεπτα και την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές έχουν μείνει δύο δευτερόλεπτα για να εξαφανιστεί. 

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Αγόρασα αμάξι για να περνάω από το Χαρακι

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά