ροή ειδήσεων

ΤΩΡΑ - ''ΒΟΜΒΑ'' ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΙΑ EUROGROUP !!!


«Πληροφορούμαι ότι το τελικό κείμενο, το οποίο ήδη βρίσκεται ...
στα χέρια όλων των υπουργών στο Eurogroup, μιλάει για τέσσερις και όχι για έξι μήνες παράταση», ανέφερε ο Νίκος Χατζηνικολάου.
Αυτή την πληροφορία μετέδωσε πρώτος ο Νίκος Χατζηνικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR και συμπλήρωσε ότι: «Είναι η πρώτη σημαντική, πολύ σημαντική είδηση. Υπήρξε δηλαδή ένας πρώτος συμβιβασμός και σε ότι αφορά το χρονικό διάστημα που θα παραταθεί η χρηματοδότηση της χώρας».
«Φαίνεται ότι υπήρξε από την γερμανική πλευρά πίεση να τελειώνουμε γρηγορότερα τη διαπραγμάτευση για το επόμενο πρόγραμμα που θα εφαρμοστεί στη χώρα», τόνισε ο Νίκος Χατζηνικολάου, ενώ επίσης αναφέρθηκε στο ότι αν σήμερα δεν καταλήγαμε σε συμφωνία αρκετοί στο επιτελείο του Σόιμπλε και της Μέρκελ εισηγούνταν στους δύο, στην Καγκελάριο και τον Γερμανό Υπουργό Οικονομικών, να υπάρξει «ξαφνικός θάνατος» της Ελλάδας.
«Σημειώστε την έκφραση που χρησιμοποιώ είναι η έκφραση που μαθαίνω ότι χρησιμοποίησαν σε non paper που δώσανε οι σύμβουλοί του στον Υπουργό Οικονομικών Σόιμπλε, του μιλούσαν για «ξαφνικό θάνατο» της Ελλάδας, έναν «ξαφνικό θάνατο» που θα περιελάμβανε και τραπεζικούς περιορισμούς την επόμενη ημέρα, δηλαδή από την Τρίτη το πρωί.»


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *