ροή ειδήσεων

Πλήρως ανακαινισμένο θα είναι το Μάρτιο το μνημείo των Πηγών Καλλιθέας



Στην τελική ευθεία βαίνουν οι εργασίες ανακαίνισης του μεγάλου τρούλου στις Πηγές Καλλιθέας... με τις οποίες ολοκληρώνεται η ανακαίνιση του μοναδικού αυτού μνημείου. Η εργολαβία πρόκειται να ολοκληρωθεί τον Μάρτιο μαζί με κάποιες αισθητικές παρεμβάσεις στην παραλία ώστε με την έναρξη της νέας σεζόν οι επισκέπτες του νησιού να θαυμάσουν το μνημείο στην παλιά του αίγλη.


Στόχος της ΔΕΡΜ.Α.Ε. είναι η ανάδειξη των Πηγών Καλλιθέας τόσο στις ευρωπαϊκές αγορές όσο και στην υπόλοιπη χώρα. Για το λόγο αυτό υπάρχει συνεργασία με εταιρεία δημοσίων σχέσεων ώστε να αναπτυχθεί ένα πλάνο προβολής και διαφήμισης του ξεχωριστού αυτού μνημείου. Η καμπάνια θα στοχεύει μεταξύ άλλων στην προβολή της δυνατότητας τέλεσης πολιτικών γάμων στο μνημείο, το οποίο άλλωστε χρησιμοποιείται τα τελευταία χρόνια για τέτοιους σκοπούς.

Αναφερόμενος στις παρεμβάσεις που γίνονται ο πρόεδρος της ΔΕΡΜ Α.Ε. Γ. Κούρτης δήλωσε στο drasisnews.gr: “Με τις παρεμβάσεις στον μεγάλο τρούλο ολοκληρώνεται το παζλ της ανακαίνισης του μνημείου των πηγών Καλλιθέας. Γίνονται παράλληλα και κάποιες παρεμβάσεις για την αισθητική αναβάθμιση της παραλίας και πιστεύουμε ότι η εικόνα του μνημείου θα είναι στο εξής πολύ προσεγμένη…. Οι Πηγές Καλλιθέας είναι ένα μνημείο μοναδικής ομορφιάς το οποίο μπορεί να προσελκύσει χιλιάδες επισκέπτες, πολλούς περισσότερους από όσους έχει δεχθεί μέχρι σήμερα, αρκεί να γίνει λίγο πιο γνωστό.

Συνεργαζόμαστε με γραφείο δημοσίων σχέσεων της Ρόδου ώστε να πραγματοποιήσουμε μία εκστρατεία προβολής, η οποία είμαστε βέβαιοι ότι θα είναι άκρως αποδοτική. Υπάρχουν πολλές προοπτικές ανάδειξης του μνημείου και αύξησης της επισκεψιμότητας και πιστεύουμε ότι θα έχουμε καλά αποτελέσματα”.

Να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο της προσπάθειας να προβληθούν τα μνημεία της Ρόδου η ΔΕΡΑΜ ΑΕ σχεδιάζει ιστοσελίδα. Στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα θα παρουσιάζονται πέρα από τις Πηγές Καλλιθέας, η Κοιλάδα των Πεταλούδων και το Μουσείο Νεοελληνικής Τέχνης, το οποίο διαθέτει τη δεύτερη σημαντικότερη συλλογή έργων μετά την Εθνική Πινακοθήκη. Παράλληλα θα εκδοθούν φυλλάδια που θα προβάλλουν το καθένα από τα τρία αυτά μνημεία ξεχωριστά, ενώ σχεδιάζεται η έκδοση εισιτηρίων με έκπτωση για την επίσκεψη και των τριών μνημείων.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *