ροή ειδήσεων

10η Εντολή: Ασφαλιστικά μέτρα στον Κοκκινόπουλο και τον Alpha από συγγενείς θύματος!


Ποια είναι η αιματηρή ιστορία που συγκλόνισε το πανελλήνιο και δεν θέλουν να προβληθεί;;;...
Ασφαλιστικά μέτρα κατά του τηλεοπτικού σταθμού Alpha και του σκηνοθέτη Πάνου Κοκκινόπουλου κατέθεσε η οικογένεια της νεαρής δασκάλας, η οποία αποκεφαλίστηκε από τον σύζυγο της, το 2008 στη Σαντορίνη.

Η επιστροφή στις τηλεοπτικές οθόνες της "10ης Εντολής" έφερε και τις πρώτες αντιδράσεις από πλευράς συγγενών των θυμάτων υποθέσεων, που πρόκειται να "αναβιώσουν" στη γνωστή σειρά αυτοτελών επεισοδίων του Alpha.
Πριν λίγες μέρες στο Μονομελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης εκδικάστηκε η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά του τηλεοπτικού σταθμού και του σκηνοθέτη Πάνου Κοκκινόπουλου, που υπέβαλαν συγγενείς της 24χρονης δασκάλας, η οποία πριν μερικά χρόνια αποκεφαλίστηκε από τον σύζυγό της στη Σαντορίνη.
Πρόκειται για το φρικτό έγκλημα που τον Αύγουστο του 2008 "πάγωσε" όλη την Ελλάδα, με τον Αθανάσιο Αρβανίτη να σκοτώνει δια αποκεφαλισμού την Αδαμαντία Καρκαλή και να περιφέρει το κεφάλι της στους δρόμους του νησιού. Να θυμίσουμε ότι ο δράστης έχει καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη για τη δολοφονία της άτυχης γυναίκας και σε κάθειρξη 25 ετών για απόπειρα ανθρωποκτονίας, καθώς κατά την καταδίωξη του από την αστυνομία, μπήκε με το αυτοκίνητό του στο αντίθετο ρεύμα και τραυμάτισε δύο γιατρούς, που επέβαιναν σε μηχανές.
Οι συγγενείς του θύματος πληροφορήθηκαν ότι η σειρά, οι ιστορίες της οποίας είναι εμπνευσμένες από πραγματικά γεγονότα, επρόκειτο να ασχοληθεί με την συγκεκριμένη υπόθεση και κατέθεσαν ασφαλιστικά μέτρα, ζητώντας να απαγορευτεί η προβολή του επίμαχου επεισοδίου. Η απόφαση αναμένεται εντός των επόμενων ημερών.
"Το γεγονός αυτό είναι πολύ πρόσφατο για μας και η αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο έχει καταλυτικό αντίκτυπο στην ψυχοσυναισθηματική μας ακεραιότητα. Θα μας "τελειώσει" κυριολεκτικά. Δηλαδή: Η θέα της τεμαχισμένης σορού της Αδαμαντίας, με την κεφαλή εις χείρας του δράστη και άλλοτε πεταμένη στο πίσω κάθισμα του αστυνομικού οχήματος με το οποίο ο στυγερός δολοφόνος κλέβοντας από την αστυνομία επιχείρησε να διαφύγει.
Στο σχετικό site του σταθμού Άλφα απεικονίζεται σε δύο σκηνές ο δράστης με την κεφαλή της Αδαμαντίας στο χέρι του πλησίον του προαναφερθέντος περιπολικού της αστυνομίας. Ηδη συνεπώς ηθική βλάβη έχουμε υποστεί από την θέα της εικόνας αυτής αλλά και από τη δημοσιοποίησή της ενώπιον πλήθους θεατών.
Ομοίως τα ασφαλιστικά μας μέτρα στρέφονται και κατά του Πάνου Κοκκινόπουλου εμπνευστή της σειράς και των σκηνών αυτών, ιδιοκτήτη της εταιρίας Frenzy Films Production που με σχετική σύμβαση παραχώρησε την φωτοκόπια της αποτρόπαιης ταινίας στον τηλεοπτικό σταθμό Άλφα ", αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στην αίτηση τους, ζητώντας παράλληλα να επιβληθούν τα προβλεπόμενα πρόστιμα.
Ο δικηγόρος της οικογένειας, Γιάννης Νισύριος, δήλωσε σχετικά: "Οι αναρτήσεις κατέβηκαν πριν την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων ενώ οι αντίδικοι αρνήθηκαν ότι έχουν τη συγκεκριμένη υπόθεση στη λίστα των εγκλημάτων που πρόκειται να προβάλουν. Παρ' όλα αυτά και παρά τις διαβεβαιώσεις, ευελπιστούμε στη δικαίωση της οικογένειας".
news247.gr



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *