επικαιρότητα

Φωτογραφίες και ονόματα 10 εγκληματιών έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ. [ΦΩΤΟ]Αυτοί είναι οι έμποροι ναρκωτικών που νοίκιαζαν βίλες και καλλιεργούσαν ναρκωτικά σκανκ... Πιάστηκαν με ναρκωτικά αξίας 50 εκατ. ευρώ! Φωτογραφίες και ονόματα...Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες δέκα (10) ατόμων, μελών εγκληματικής οργάνωσης που διέπραττε κλοπές και ληστείες σε οικίες με τη συνδρομή οικιακών βοηθών και αποκλειστικών νοσοκόμων που παρείχαν πληροφορίες για τις οικίες και τους ενοίκους αυτών και συνελήφθησαν την 25-2-2015 από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής.


Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους:
1. ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟ Αβτανδίλ του Γεωργίου και της Τσιάλα, που γεννήθηκε το 1971 στη Γεωργία.2. (επ) OGANESIAN (ον) TIGRAN του MARAD και της TAMARA, που γεννήθηκε το 1973 στην Ουκρανία.3. (επ) ARSENIDZE ή GAGNIDZE (ον) MAMUKA ή LEVAN του ALEXANDRE ή GEORGIOUS και της MAGULI ή LEILA, που γεννήθηκε το 1967 ή το 1968 στη Γεωργία.4. (επ) AKHALADZE (ον) AMIRAN του ZINA και της VAZA, που γεννήθηκε το 1959 στη Γεωργία.
5. (επ) NATSVLISHVILI ή KOBALIA (ον) KAKHABER ή KAKHA του ΒΕΝΟ και της TAVELA, που γεννήθηκε το 1973 στη Γεωργία.6. (επ) KOBALAVA ή KOKIASHVILI (ον) GOGITA ή GIORGI του ETERI ή RAOULI και της AMIRAN ή NARGIZA, που γεννήθηκε το 1975 στη Γεωργία.
7. (επ) KOBIDZE (ον) KHATUNA του VAKHTANGI και της MARINA, που γεννήθηκε το 1977 στη Γεωργία.


8. (επ) UGULAVA (ον) LELA του DAVIT και της NINO, που γεννήθηκε το 1981 στη Γεωργία.9. (επ) AKHALADZE (ον) TAMARA του GRIGOR και της VERA, που γεννήθηκε το 1959 στη Γεωργία.10. (επ) KUBLASHIVILI (ον) MADONA του AMIRANI και της LILI, που γεννήθηκε το 1978 στη Γεωργία.


Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, καθώς και για τη διερεύνηση της συμμετοχής τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476541 του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: καντε κατι με τις αδεσποτες γατες στον αρχαολογικο της Ατταβυρου και στις καλαμιες πιο πανω
2-3 τρελες εχουν κανει την γειτονια εκτροφειο γατων 30 40 ισως 50
ο σταφυλοκοκος θα γινει κορονοιος

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά