ροή ειδήσεων

Ιδού οι μισθοί των 13 κορυφαίων ηγετών του κόσμου (Infographic)



Νωρίτερα αυτό το μήνα, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν ανακοίνωσε...
ότι αυτός και σχεδόν όλοι όσοι εργάζονται γι 'αυτόν, θα υποστούν μια μείωση 10% στις αποδοχές τους, λόγω των οικονομικών κυρώσεων που έχουν επιβληθεί στην χώρα του.

Είναι αρκετά αμφίβολο εάν ο Πούτιν και το προσωπικό του, θα καταλάβουν πραγματικά την μείωση αυτής της τάξεως στις αμοιβές τους, λαμβάνοντας υπόψιν και την δήλωση του Πούτιν ότι δεν γνωρίζει τον ακριβή μισθό του. «Ειλικρινά, δεν ξέρω καν το δικό μου μισθό. Απλά μου τον δίνουν και εγώ τον βάζω στο λογαριασμό μου», φέρεται να δήλωσε σε μια ομάδα δημοσιογράφων κατά τη διάρκεια της ετήσιας συνόδου Q & A τον Δεκέμβριο.

Ο πρόεδρος της Σιγκαπούρης, Lee Hsien Loong, κερδίζει 12 1/2 φορές παραπάνω από τον μισθό του Πούτιν. Ο μισθός του Loong είναι τόσο μεγάλος που φτάνει τους μισθούς των ηγετών της Ινδίας, της Βραζιλίας, της Ιταλίας, της Ρωσίας, της Γαλλίας, της Τουρκίας, Ιαπωνία, Ηνωμένο Βασίλειο, τη Νότια Αφρική και της Γερμανίας, μαζί, σύμφωνα με το Business Insider.

Η Σιγκαπούρη είναι επίσης η πιο ακριβή πόλη στον κόσμο για δεύτερη χρονιά στη σειρά, σύμφωνα με την εξαμηνιαία έκθεση του Economist για το παγκόσμιο κόστος ζωής.



newmoney

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *