ροή ειδήσεων

ΒΟΜΒΑ: ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Ο ΠΟΥΤΙΝ: ΕΓΙΝΕ ΠΑΤΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΝΕΟΤΕΡΗ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΟΥ! ΦΩΤΟΣ



Μια διαφορετική διάσταση για την εξαφάνιση από τη δημόσια ζωή του Ρώσου προέδρου δίνει σήμερα ο γερμανικός τύπος...

Συγκεκριμένα αναφέρουν ότι ο λόγος της εξαφάνισής του από τη δημόσια ζωή δεν είναι κάποιο πρόβλημα υγείας αλλά το γεγονός ότι έγινε ξανά πατέρας από την κατά 30 χρόνια νεότερή του Αλίνα Καμπάεβα.


Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η γέννηση του μωρού έγινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας σε κλινική στην Ελβετία και φυσικά ήταν παρών και ο Βλαντιμίρ Πούτιν.



Οπως έχει γραφτεί πολλές φορές στο ρωσικό Τύπο χωρίς να το επιβεβαιώνει όμως το Κρεμλίνο, η αγαπημένη του Ρώσου προέδρου του έχει ήδη χαρίσει ένα αγόρι κι ένα κορίτσι. Επομένως αυτό το μωρό, αν αληθεύει η είδηση, θα είναι το τρίτο του ζευγαριού.





H Kαμπάεβα με τον γιο της





Πριν μερικούς μήνες, πάντως, ο Βλαντιμίρ Πούτιν είχε αφήσει άφωνη την παγκόσμια κοινή γνώμη, όταν εξομολογήθηκε ότι είναι πολύ ερωτευμένος.


Συγκεκριμένα, ο Ρώσος Πρόεδρος είχε περιγράψει τη συζήτηση που είχε με «έναν Ευρωπαίο φίλο, έναν μεγάλο ηγέτη», ο οποίος τον ρώτησε τον περασμένο χρόνο εάν είναι ερωτευμένος. «Του απάντησα: ”δηλαδή;”» συνέχισε ο Πούτιν. «Μου λέει: ”αγαπάς κάποια;”. Του απαντώ ”ναι”. ”Και εκείνη σ’ αγαπάει;”. ”Ναι”. ”Ε, τότε μια χαρά”», κατέληξε ο Πούτιν, λέγοντας «μην ανησυχείτε, όλα είναι πολύ καλά».


Και μολονότι ο Ρώσος Προέδρος δεν θέλησε να δώσει το όνομα της καλής του, ο νους όλων πήγε στην πρώην χρυσή ολυμπιονίκη της ρυθμικής, πολιτικό και νυν μιντιάρχισσα, Αλίνα Καμπάεβα, η οποία θεωρείται ότι ήταν η πέτρα του σκανδάλου, το τρίτο πρόσωπο που οδήγησε τον Βλαντιμίρ Πούτιν στο διαζύγιο με την επί 30 χρόνια σύζυγό του Λουντμίλα.


Νωρίτερα, η Καμπάεβα είχε δηλώσει πως έχει γνωρίσει τον άνδρα τον οποίο θέλει να παντρευτεί και μάλιστα να κάνει μαζί του παιδιά, ενώ πριν από λίγους μήνες κυκλοφόρησαν φήμες ότι Πούτιν και Καμπάεβα ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας, κάτι το οποίο, όμως, τελικά, δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ. Μάλιστα, δεν είναι λίγα τα δημοσιεύματα που έχουν εμφανιστεί κατά καιρούς και φέρουν το ερωτευμένο ζευγάρι να έχει αποκτήσει μαζί και παιδί, μια είδηση που επίσης δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ.


Το 31χρονο κορίτσι-λάστιχο που μαγεύτηκε από την πολιτική, τα μίντια και τον Πούτιν


Η παγκόσμια πρωταθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής, που αναδείχθηκε ολυμπιονίκης το 2004 στην Αθήνα, είχε εκλεγεί στη Δούμα για πρώτη φορά το 2007 και στις εκλογές του 2011 διατήρησε τη θέση της. Ωστόσο, παραιτήθηκε πριν από μερικούς μήνες για να αναλάβει τη διεύθυνση ενός ομίλου μέσων μαζικής ενημέρωσης στη Ρωσία που -όπως αναμενόταν- στηρίζει τον Πούτιν.


Πλέον είναι διευθύντρια της National Media Group, ενός από τους μεγαλύτερους μιντιακούς ομίλους της Ρωσίας. Ενας από τους ιδιοκτήτες του είναι ο δισεκατομμυριούχος Γιούρι Κοβάλτσουκ, του στενού περιβάλλοντος του Πούτιν, ο οποίος ήταν ανάμεσα σε εκείνους στους οποίους επέβαλαν κυρώσεις οι ΗΠΑ για τη στάση της Ρωσίας στην ουκρανική κρίση, όπως αναφέρει το Business Week. Η National Media Group έχει τον έλεγχο των τηλεοπτικών καναλιών Ren-TV και Channel 5, όπως και το 25% του Channel One, που έχει τη μεγαλύτερη τηλεθέαση στη Ρωσία. Επίσης, στον όμιλο ανήκουν η εφημερίδα Izvestia Daily και ένας ραδιοφωνικός σταθμός.

makeleio.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *