επικαιρότητα

Ροδίτης τραγουδιστής ζει με 60 γραμ. τροφής την ημέρα από ιατρικό λάθος!Ο τραγουδιστής... Γιώργος Δασκαλάκης από τη Ρόδο ζει κάθε μέρα με φαγητό βάρους 60 γραμμαρίων μετά από ιατρικό λάθος!

Ο Γιώργος Δασκαλάκης ζύγιζε στο παρελθόν 267 κιλά, αλλά ένα ιατρικό λάθος -όπως ισχυρίζεται εκείνος στην εφημερίδα "Εspresso"- κατά τη διάρκεια επέμβασης για να αδυνατίσει, έκανε κόλαση την καθημερινότητά του.

Όλα ξεκίνησαν στην ηλικία των 15. Μετά από ατύχημα που είχε, παίζοντας ποδόσφαιρο, έσπασε τη λεκάνη του. Χρειάστηκε να του βάλουν τεχνητούς γοφούς και έκανε συνολικά έξι χειρουργεία για να μπορέσει να σταθεί στα πόδια του. Για δύο χρόνια έπαιρνε κορτιζόνη, με αποτέλεσμα από 50 κιλά να φτάσει τα 105!

Λίγα χρόνια αργότερα, το 2006, και αφού ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι, φθάνει να ζυγίζει 267 κιλά. Τότε αποφασίζει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και να τοποθετήσει γαστρικό μανίκι, δηλώνει στην Εspresso.

Όπως όμως ο ίδιος ισχυρίζεται, «μια σωρεία σημαντικών παραλείψεων του γιατρού, που διαπιστώθηκαν αμέσως μετά, μου προκάλεσαν σοβαρές επιπλοκές, όπως οξεία νεφρική ανεπάρκεια και παλινδρομήσεις στομάχου. Τον έψαχνα μετά και δεν τον έβρισκα. Ένα μεσημέρι τον βρήκε στο τηλέφωνο η μητέρα μου. Του εξήγησε πως η κατάσταση της υγείας μου είναι καλή. Και εκείνος της απάντησε με θράσος: “Κυρία Δασκαλάκη, αυτή τη στιγμή απολαμβάνω ένα φρεσκότατο ψάρι σε μια ταβέρνα δίπλα στη θάλασσα με την παρέα μου. Δεν μπορώ να ασχοληθώ με τον γιο σας”. Σοκαρίστηκε η μανούλα μου. Πάγωσα και εγώ. Κατάλαβα ότι έπρεπε να σωθώ μόνος»

Έτσι, έκανε μια διορθωτική επέμβαση στην Γερμανία. Όμως, «οι γιατροί μου ανακοίνωσαν πως η κατάστασή μου ήταν μη αναστρέψιμη και πως η ζωή μου πλέον ήταν σε κίνδυνο» είπε και πρόσθεσε: «Όπως μου είπαν είχε ράψει λάθος το στομάχι μου! Η γαστρεκτομή είχε δημιουργήσει τέσσερις στενώσεις και δεν μπορούσα να φάω. Έβγαζα τα πάντα».

«Το βασικό μου πρόβλημα είναι πως καθημερινά τρέφομαι με 60 γραμμάρια τροφής. Τρέφομαι με ζελεδάκια, καραμέλες και ό, τι πιο παχυντικό υπάρχει για να κρατιέμαι. Φαγητό δεν μπορώ να φάω. Πρέπει να το “βγάζω” αν δεν χωράει στο στομάχι μου» λέει και υποστηρίζει ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον του γιατρού που του έκανε κόλαση την καθημερινότητά του.madata

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης