επικαιρότητα

ΦΡΙΚΗ: Βίασε 6χρονο κοριτσάκι με σιδερόβεργα για να εκδικηθεί τους γονείς της!Την ώρα που στην Ινδία αναβιώνει η φρικτή υπόθεση του ομαδικού βιασμού... μιας νεαρής φοιτήτριας που κακοποιήθηκε έως θανάτου το 2012, με αφορμή την προβολή του ντοκιμαντέρ "Κόρη Ινδών", ακόμα μία υπόθεση βιασμού βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Το εξοργιστικό της νέας αυτής υπόθεσης είναι ότι το θύμα είναι μικρό παιδί, ένα κοριτσάκι μόλις 6 ετών.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, ένας 25χρονος, στην επαρχία Σόλα της δυτικής Ινδίας συνελήφθη με την κατηγορία πως απήγαγε το άτυχο κορίτσι, το βίασε και το κακοποίησε με μια σιδερόβεργα μήκους πάνω από ένα μέτρο, πριν το αφήσει να πάει τρέχοντας στο σπίτι και τους γονείς του.

Ο πατέρας του παιδιού σύμφωνα με το news247 έκανε καταγγελία στην αστυνομία, η οποία βρήκε ένα αντικείμενο παρόμοιο με την περιγραφή του παιδιού και προχώρησε στη σύλληψη του άνδρα. Ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας είπε στους Times της Ινδίας, πως το κοριτσάκι έπαιζε σε μια οικοδομή δίπλα από εκεί που δούλευε ο πατέρας της, την ώρα της επίθεσης.

Σύμφωνα με τον επιθεωρητή της αστυνομίας που ερευνά την υπόθεση, ο δράστης είχε κάποιες διαφορές με την οικογένεια νωρίτερα και πιθανώς να ήθελε να τους εκδικηθεί με αυτό τον τρόπο.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης