επικαιρότητα

Αλλαγή φρουράς στην 95 ΑΔΤΕ – Όλη η τελετή παράδοσης-παραλαβής (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)Πραγματοποιήθηκε με τη δέουσα επισημότητα και λαμπρότητα η τελετή παράδοσης-παραλαβής... της Διοίκησης της 95 ΑΔΤΕ στο στρατόπεδο «Ανθυπολοχαγού Παπαποστόλου» στ’ Αφάντου. Ως γνωστό ο Υποστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής που υπηρέτησε ως Διοικητής στην 95 ΑΔΤΕ για ένα χρόνο με μεγάλη επιτυχία και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στη Ροδιακή Κοινωνία, τοποθετείται στο ΓΕΣ. Καθήκοντα νέου Διοικητή στην 95 ΑΔΤΕ αναλαμβάνει ο Υποστράτηγος Κωνσταντίνος Ματζάκος.


Στην τελετή παράδοσης-παραλαβής παραβρέθηκαν οι βουλευτές Μάνος Κόνσολας και Δημήτρης Κρεμαστινός, ο δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Γιάννης Φλεβάρης, ο πρόεδρος του περιφερειακού Συμβουλίου Θ. Σωτρίλλης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου Γιάννης Πάππου κ.α.

“Οι Ροδίτες μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι”Στην ομιλία του ο Υποστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, εμφανώς συγκινημένος ευχαρίστησε στρατιωτικούς και αιρετούς για την συνεργασία που είχαν. Τόνισε ότι οι κάτοικοι της Ρόδου μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι αφού το επιχειρησιακό επίπεδο της 95 ΑΔΤΕ είναι άψογο κάτι που οφείλεται στην σκληρή δουλειά.

Ο νέος Διοικητής της 95 ΑΔΤΕ ευχήθηκε στον κ. Στεφανή καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του στο ΓΕΣ και αναφέρθηκε στους στόχους και στον ρόλο που πρέπει να επιτελεί ο στρατός. Δήλωσε ότι θα ασκήσει ανθρωποκεντρική Διοίκηση, θα επιβραβεύσει ό,τι καλό γίνεται και δεν θα ανεχθεί την ολιγωρία.drasisnews.gr


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

S M S

Αν εμείς πανηγυρίζουμε και το festival of speed...
στην γειτονική χώρα που πήραν το παγκόσμιο Ράλι WRC;;;

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης