ροή ειδήσεων

Ο χάρος παίρνει τα παιδιά μας στον ...πόλεμο της ασφάλτου!


Tι να πούμε τώρα εμείς οι Εκπαιδευτές Οδηγών της Ρόδου!... Προσωπικά είμαι αποσβολωμένος! Στο Μολώχ της ασφάλτου ....χάνονται τα νιάτα μας, τα παιδιά μας! Λυπούμαστε, σκάμε, τυραννιόμαστε με την ιδέα, συγκλονιζόμαστε, κλαίμε, συμπάσχουμε και συμπονούμε τους δύστυχους γονείς. Πέραν από τα αυτονόητα συλλυπητήρια στους συγγενείς των θυμάτων....δεχθείτε εσείς οι υπόλοιποι συμπολίτες μας κάποιες βεβαιότητες.... Είναι σίγουρο ότι θα θρηνήσουμε κι' άλλες ζωές! Σε λίγο θα αρχίσει και η σαιζόν..... Ο Σύλλογος Εκπαιδευτών Οδήγησης Ρόδου-Δωδεκανήσου.... Θα προσφέρει δωρεάν μαθήματα (θεωρητικά και πρακτικά) στους ήδη ΕΧΟΝΤΕΣ το σχετικό δίπλωμα. Ελάτε χωρίς "δραχμή' να τα ξαναβάλουμε κάτω! Να δούμε τι γνωρίζετε, τόσον από πλευράς πρακτικής οδήγησης, όσον και από την όλη νομοθεσία που διέπει την οδηγική... δέουσα συμπεριφορά! Είναι απολύτως βέβαιο ότι εάν ξανάδιναν εξετάσεις οι 90% Νεοέλληνες ....θα απορρίπτονταν αυτοστιγμεί! Αυτό ....όποιος το ξεπερνά ή στρουθοκαμηλίζει ή αδιαφορεί, απλά παίζει με τον χρόνο ....για το πότε θα σκοτωθεί ή θα σκοτώσει ή θα μπλέξει με γιατρούς και δικηγόρους! Σας περιμένουμε εμείς οι φυσικοί Δάσκαλοί σας! Δεν υπάρχουμε μόνο για να βγάλετε το δίπλωμα! Δεν είμαστε μέρος της διαδικασίας έκδοσης των διπλωμάτων! Είμαστε Σχολεία για διά βίου μάθηση και εκπαίδευση ...στην πιο επικίνδυνη διεργασία-τέχνη-τεχνική για το μεγαλύτερο μέρος της ζωής σας....την οδήγηση, εν μέσω των χειρότερων συνθηκών...της 'ζούγκλας' των ελληνικών δρόμων ... Έτσι κι΄αλλιώς δουλειά δεν έχουμε ...σχεδόν όλοι οι Εκπαιδευτές, γιατί ο κόσμος εδώ και 4 χρόνια δεν έχει ούτε για τα προς το ζειν! Ελάτε για ΔΩΡΕΑΝ εκμάθηση....επαναλαμβάνω ....οι ΕΧΟΝΤΕΣ δίπλωμα! Κάθε χρόνο 'χάνονται' 2.000 άτομα και τραυματίζονται άλλα 35.000 (10% με μόνιμη ολική αναπηρία), στον Μολώχ της ασφάλτου. Όσες επιτροπές και να δημιουργήσουμε ως Πολιτεία, τα ανωτέρω νούμερα δεν αλλάζουν πέραν ...του όποιου στατιστικού λάθους. Η ελλιπής εκμάθηση συνεπάγεται κακή οδήγηση και αυτό πάντα οδηγεί σε τραγωδίες. Ας κάνουμε μια ύστατη προσπάθεια ...για να αλλάξουμε αυτή την άθλια και ζοφερή κατάσταση! Σας περιμένουμε για ....ενισχυτική διδασκαλία και εμείς θα σας βεβαιώσουμε εάν γνωρίζετε ή όχι να οδηγείτε σωστά! Και ας έχετε.... 30 χρόνια δίπλωμα!!! 

Εκ του ΔΣ του ΣΕΔ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΝΟΜΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Γ. Σεφέρη 78 - Ρόδος 85100 Ρόδος 15/3/2015  
(Ανοικτή πρόσκληση για δωρεάν Μαθήματα από τον ΣΕΔ) 

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος17/3/15 00:18

    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΥΡΙΟΙ,ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ!!ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΑΣ,ΠΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΡΙΟ ΠΡΑΞΗ...ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ.ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΜΠΡΑΞΩ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΔΙΑΘΕΤΩ....Γιαννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος17/3/15 09:30

    ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΠ ΘΕΛΕΙ ΔΑΣΚΑΛΟ ΟΔΗΓΗΣΗΣ?ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΑΝ ΔΕΝ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΕΝΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΡΕΥΟΜΕΝΟ ΘΕΛΕΙ ΜΑΘΗΜΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ?ΨΥΧΙΑΤΡΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΡΟΧΑΙΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΓΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΑΝ ΤΟΝ ΠΙΑΝΕΙ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟ.ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΛΟΓΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΩΡΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/3/15 11:58

      ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο "ΠΟΙΗΤΗΣ";
      ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙ ΔΗΘΕΝ ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΧΟΝΤΕΣ ΔΙΠΛΩΜΑ
      ΑΣ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Π@Π@ΡΙΕΣ!!ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ!!ΠΡΩΤΟΝ Η ΟΔΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ !!!

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος17/3/15 12:19

    Για τα ψευτικα διπλωματα μιλησε κανεις;;;;;;;;;;;;;εχουν κανει ελεγχο να δουν ποσα υπαρχουν;;;;;;ακομα και σημερα ολοι εθελοτυφλουν ΝΤΡΟΠΗ.ας ψαχνει η τροχαια και η ασφαλεια μετα από κάθε ατύχημα εστω να δειτε τη λαβράκια θα βγουνε!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος17/3/15 12:50

    ΜΗ ΠΑΤΕ ΜΑΚΡΙΑ!ΒΓΗΤΕ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΟΛΩΝ,ΟΔΗΓΟΙ ΔΗΘΕΝ ΠΑΝΕ ΚΟΝΤΡΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΒΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ,ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ,ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΟΙ ΝΤΕΛΙΒΕΡΑΔΕΣ ΠΙΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ-ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΩΔΙΚΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ-ΤΟ ΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΤΣΑ ΖΕΣΤΗ-ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ-Η ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΔΙΑΦΟΡΑ Η ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΞΕΝΑΓΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΜΕ ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΑ 20ΧΛΜ/ΩΡΑ.ΗΜΑΣΤΕ ΟΧΙ ΓΙΑ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΠΑΝΩ.ΓΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΗΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος17/3/15 19:16

    Οταν ο Ελληνάρας οδηγός πιάνει το τιμόνι στο χέρι του, γίνεται ο ΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ κάντε πέρα και σας καθάρισα!!!! Οσα μαθήματα και αν του κάνετε, αν δεν αλλάξει η ΠΑΙΔΕΙΑ δεν θα γίνουμε ποτέ σωστοί άνθρωποι και στην οδήγηση. Ολα τα άλλα είναι κροκοδείλια δάκρυα!!!!! Οσο για σας τους δασκάλους οδήγησης..... ε δεν είστε δα και εσείς αθώες περιστερές.... τόσα και τόσα έχουν βγει στο φως....... Είδε πουθενά κανείς τροχονόμους να κάνουν έλεγχο??????!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος17/3/15 20:04

    Όταν οδηγείς σε χωριό προτεραιότητα έχει αυτός που είναι απ' το χωριό.
    Ο καθενας κανει του κεφαλιου του. δεν θα πω κατι αλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος17/3/15 20:39

    Καταρχάς, ξεκινήστε και ξηλώστε τους σταθερούς κοτσαδόρους από τους εκπαιδευτικούς κουβάδες σας για αυτονόητους λόγους και μετά πάμε παρακάτω περί οδηγικής παιδείας κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος18/3/15 14:39

    ΚΑΠΙΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΟΔΗΓΩΝ ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΠΟΣΟ ΣΤΟΙΧΕΙΖΕΙ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΙΟΙ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΚΙ ΜΗ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΕΛΑΣΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΠΕΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΚΟΚΑΛΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΗ ΚΟΜΠΙΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος18/3/15 19:55

    τροχονομοι ανα 50 μετρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *