ροή ειδήσεων

Ρόδος: Οι επισκέψεις του γείτονα στο σπίτι της γυναίκας έκρυβαν ένοχα μυστικά - Άφωνοι οι αστυνομικοί από την παρακολούθηση!



Kάτω από πλήρη μυστικότητα, το σπίτι της 39χρονης γυναίκας τέθηκε σε διακριτική παρακολούθηση... από τους αστυνομικούς προκειμένου να δουν τι ακριβώς συμβαίνει...

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου θα καθίσει το επόμενο διάστημα 66χρονος συνταξιούχος κατηγορούμενος για κατάχρηση σε ασέλγεια σε βάρος 39χρονης με νοητική στέρηση. Η υπόθεση είχε αποκαλυφθεί από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου τον Οκτώβριο του 2012, μετά από καταγγελία που έκανε συγγενικό πρόσωπο της κοπέλας, ενώ ο 66χρονος παραπέμπεται σε δίκη με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δράστης και θύμα κατοικούσαν στην ίδια περιοχή με αποτέλεσμα να είναι εύκολο για τον 66χρονο να γνωρίζει πότε η 39χρονη γυναίκα βρίσκονταν μόνη της στο σπίτι. Αυτό ακριβώς το γεγονός φέρεται να εκμεταλλευόταν και εκείνος προκειμένου να συνευρίσκεται ερωτικά μαζί της!

Πιο συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν όταν μέλος της οικογένειας της 39χρονης άρχισε να υποψιάζεται ότι κάτι συμβαίνει με τον 66χρονο γείτονα. Έτσι επισκέφθηκε την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου στο τέλος Σεπτεμβρίου 2012 και προέβη σε καταγγελία, την οποία και ζήτησε να διερευνήσουν οι αστυνομικοί.

Πράγματι κάτω από πλήρη μυστικότητα, το σπίτι της 39χρονης γυναίκας τέθηκε σε διακριτική παρακολούθηση από τους αστυνομικούς προκειμένου να δουν τι ακριβώς συμβαίνει. Έτσι στις 2 Οκτωβρίου 2012 περίπου στις 07.30 το πρωί ο 66χρονος επισκέφθηκε την 39χρονη την οποία και κάλεσε να βγει έξω από το σπίτι, την επιβίβασε στο αυτοκίνητό του και στη συνέχεια την οδήγησε σε ερημική τοποθεσία στην περιοχή Μόντε Σμιθ όπου και ήρθε σε σεξουαλική επαφή μαζί της.

Τότε επενέβησαν και οι αστυνομικοί οι οποίοι και συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω τον 66χρονο να ικανοποιεί τις ερωτικές του ορέξεις σε βάρος της 39χρονης! Επίσης στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας που έγινε προέκυψε ότι, ο 66χρονος δεν ήταν η πρώτη φορά που το έκανε αυτό, αφού το χρονικό διάστημα από τον Αύγουστο του 2012 έως και την ημέρα της σύλληψής του, είχε προβεί και άλλες φορές σε παρόμοιες πράξεις σε βάρος της 39χρονης γυναίκας!

Πηγή: rodiaki.gr
newsit.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *