ροή ειδήσεων

Συγχαρητήρια από Κωσταράκο και πέντε μέρες τιμητική άδεια από Καμμένο



Τα δυο Τάγματα Εθνοφυλακών απο Έβρο και Ρόδο που παρήλασαν στην Αθήνα ήταν άριστα. Συγχαρητήρια. Η λεβεντιά δεν έχει ηλικία...

«Είμαι πολύ υπερήφανος για την άριστη παρέλαση σήμερα στην Αθήνα υπό συνεχή βροχή. Όλοι εξετέλεσαν απτόητοι κ αγέρωχοι αυτό που τους ζητήθηκε», τόνισε ο κ. Κωσταράκος

Τα συγχαρητήριά του προς όλους όσοι παρήλασαν σήμερα στο κέντρο της Αθήνας και σε όλη τη χώρα απέστειλε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter, ο αρχηγός Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, Μιχάλης Κωσταράκος.

«Συγχαρητήρια και Χρόνια Πολλά σε όλους όσοι συμμετείχαν με οποιονδήποτε τρόπο στις στρατιωτικές παρελάσεις σ ολόκληρη τη χώρα», έγραψε ο κ. Κωσταράκος.

«Οι χειριστές των αφών και των ελικοπτέρων σήμερα στην Αθήνα πέταξαν με οριακές καιρικές συνθήκες. Μπράβο.Έδειξαν και πάλι την αξία τους», υπογράμμισε, ακόμη, ο αρχηγός Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας.

«Είμαι πολύ υπερήφανος για την άριστη παρέλαση σήμερα στην Αθήνα υπό συνεχή βροχή. Όλοι εξετέλεσαν απτόητοι κ αγέρωχοι αυτό που τους ζητήθηκε», πρόσθεσε.

Την ίδια ώρα, όπως αναφέρει ανακοίνωση του υπουργείου Εθνικής Αμυνας, ο Πάνος Καμμένος, απένειμε πενθήμερη τιμητική άδεια στο στρατιωτικό προσωπικό που συμμετείχε στη στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου.



protothema


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *