ροή ειδήσεων

Οριστικοποιήθηκαν τα πρόσωπα για το νέο ΔΣ του ΕΟΤ. Πρόεδρος η Ελισάβετ Χατζηνικολάου



Οριστικοποιήθηκαν τα πρόσωπα για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΟΤ....
Πρόεδρος η Ελισάβετ Χατζηνικολάου, παραμένει στη θέση του για περίπου ένα δίμηνο ο κ. Πάνος Λειβαδάς.

Πρόεδρος του ΕΟΤ, σύμφωνα με άρθρο του “Hotel & Restaurant”, προορίζεται η Ελισάβετ Χατζηνικολάου, επί χρόνια διευθύντρια σε καίριες θέσεις του οργανισμού. Εντεταλμένος Σύμβουλος και μέλος του Δ.Σ. θα είναι ο δικηγόρος Κωνσταντίνος Βλαχογιάννης, σε αντικατάσταση του Γιάννη Πυργιώτη. Μέλη του Δ.Σ. θα είναι ο Γενικός Διευθυντής του αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος Ιωάννης Παράσχης, ο μέχρι πρόσφατα διευθύνων σύμβουλος του Αστέρα Βουλιαγμένης Πολυχρόνης Γριβέας, ο Γενικός Διευθυντής του ΟΛΠ Σταύρος Χατζάκος, ο Μιχάλης Νικολακάκης σύμβουλος του υπουργούΓιώργου Σταθάκη, η Αγγελική Χονδροματίδου προερχόμενη από το χώρο της διαφήμισης, ενώ παραμένει ως πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου ο Αντώνης Καμπουράκης.

Αδιευκρίνιστο παραμένει, όπως γράφει το “Η&R”, τι θα γίνει με την αντικατάσταση του Πάνου Λειβαδά, ο οποίος θα
συνεχίσει στη θέση του για περίπου ένα δίμηνο, καθώς η Αναπληρωτής υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, επιθυμεί να μην διαρραγεί η εικόνα της χώρας στο εξωτερικό εν μέσω διαμόρφωσης της τουριστικής σεζόν του 2015.

Τη θέση του Αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα του υπουργείου με αρμοδιότητα τον Τουρισμό αναλαμβάνει οΓεράσιμος Ζαχαράτος, Ομότιμος Καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών και μέχρι πρόσφατα Γενικός Διευθυντής του Ινστιτούτου Τουριστικών Ερευνών και Προβλέψεων (ΙΤΕΠ) του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΞΕΕ).

Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του ΕΟΤ που γυναίκα αναλαμβάνει την ηγεσία του οργανισμού, αλλά και που επικεφαλής του ΕΟΤ τίθεται άτομο που προέρχεται από τους υπαλλήλους του ΕΟΤ και έχει θητεύσει επί δεκαετίες σε διάφορες θέσεις. Επίσης, για πρώτη φορά υπάρχει εκπροσώπηση ειδικών κλάδων του τουρισμού σε επίπεδο ΔΣ (ξενοδοχεία, κρουαζιέρα, αεροδρόμια) και υπάρχει «πολιτική ισορροπία» ανάμεσα στα πρόσωπα που υπέδειξαν Σταθάκης και Κουντουρά.

Μεγάλο θέμα παραμένει η απαξίωση του ΕΟΤ από τις αρμοδιότητές του, ενώ στοίχημα για τη νέα ηγεσία θα είναι να επαναφέρει μέρος, έστω αυτών, με στόχο τη λειτουργία και αποδοτικότητα των πρώην υπηρεσιών του ΕΟΤ στο Υπουργείο, ιδίως στην Περιφέρεια.

http://news.travelling.gr/

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *