ροή ειδήσεων

Ο πρώην δήμαρχος Καστελόριζου κατήγγειλε τον Π.Καμμένο πως δεν πλήρωσε το λογαριασμό σε εστιατόριο και… δείτε τι ακολούθησε!!



Εγγράφως συγγνώμη ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου ζήτησε....
από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας ο εν αργία δήμαρχος Καστελλορίζου Παύλος Πανηγύρης αναφορικά με τα όσα είχε αναφέρει σε επιστολή που είχε στείλει στον πρώην Πρωθυπουργό Κωνσταντίνο Καραμανλή, δηλώνοντας πως είχε παραπληροφορηθεί.

.


Tο περιεχόμενο αυτής της επιστολής στάθηκε η αφορμή για να οδηγηθεί η υπόθεση στην δικαιοσύνη αφού ο κ. Καμμένος υπέβαλε μήνυση κατά του κ. Πανηγύρη για συκοφαντική δυσφήμιση η οποία επρόκειτο να εκδικαστεί χθες από το δικαστήριο, όπως έγραψε το rodiaki.gr.

Ωστόσο μετά την έγγραφη δήλωση του κ. Πανηγύρη, η οποία καταχωρήθηκε στα πρακτικά του δικαστηρίου, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος ανακάλεσε, δια του δικηγόρου του, την έγκληση που είχε υποβάλλει και έτσι έπαυσε η ποινική δίωξη λόγω ανάκλησης και αποδοχής.

Σημειώνεται πως ο εν αργία δήμαρχος Μεγίστης δήλωσε πως τιμά και σέβεται τον υπουργό κ. Καμμένο και σε ότι αφορά την ουσία της υπόθεσης ανέφερε ότι η επιστολή διαμαρτυρίας που απέστειλε στον πρώην πρωθυπουργό Κωνσταντίνο Καραμανλή, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα αλλά συντάχθηκε κατόπιν παραπληροφόρησής του.

Η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης το καλοκαίρι του 2009 όταν ο κ. Καμμένος ως υφυπουργός Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής είχε προσφύγει στην δικαιοσύνη κατά του κ. Πανηγύρη. Αιτία για την υποβολή της μήνυσης αποτέλεσαν όμως τα όσα μερικούς μήνες νωρίτερα, ανέφερε σε επιστολές του προς τους τότε Πρωθυπουργό, πρόεδρο της Βουλής και Υπουργό Αιγαίου, ο πρώην δήμαρχος Μεγίστης για τον κ. Καμμένο, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι μοίρασε ψεύτικες υποσχέσεις στους κατοίκους του νησιού, ενώ άφησε και απλήρωτους λογαριασμούς σε εστιατόριο του Καστελλορίζου στο οποίο γευμάτισε.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος5/3/15 12:25

    τα λογια "ψευτικες υποσχέσεις" δεν τον πειραξαν,αλλα τα "φεσια με απληρωτους λογαριασμούς στα τοπικα εστιατόρια" τον εκαναν να προσφυγει στη δικαιοσύνη!!!Αλλα και αυτος ο δήμαρχος πως εβγαλε τετοια συμπερασματα από την στιγμη που τον πανο τον πηγαν σιγουρα αλλοι σε συγκεκριμενα εστιατόρια,και δευτερον οι ιδιοι οι εστιάτορες δεν εκοψαν αποδειξη για τα φαγητά αποσκοπώντας σε διαφημιση τους,γιατι αν κοψανε τοτε καποιος επρεπε να πληρωσει!Ποσο να εφαγαν ολοι μαζι?100?200 ευρω?για τα πανυγηρια η υποθεση....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *