ροή ειδήσεων

Η κίνηση Μέρκελ που άφησε άφωνη την ελληνική αντιπροσωπία – Πως αντέδρασε ο Α. Τσίπρας



Οι δύο αντιπροσωπίες, έχοντας πολύ καλή διάθεση είναι η αλήθεια, κάθησαν γύρω από το τραπέζι...
μερικά λεπτά μετά τις επτά το απόγευμα για το δείπνο.
Λίγο αργότερα και μετά το κυρίως πιάτο ήρθε η έκπληξη από τη μεριά της Άγκελας Μέρκελ που άφησε όλους να αναρωτιούνται... Πριν καν ολοκληρωθεί καλά, καλά το δείπνο και ενώ γύρω από το τραπέζι υπήρχαν περίπου 10 άτομα η Γερμανίδα Καγκελάριος σηκώθηκε από το τραπέζι και9 κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να την ακολουθήσει.

Κάπου εκεί η ελληνική αντιπροσωπία, μάλλον αιφνιδιάστηκε. Οι δυο ηγέτες απλά εξαφανίστηκαν. Ο Έλληνας Πρωθυπουργός ακολούθησε την Άγκελα Μέρκελ σε μια σκάλα που ανέβαζε στον πάνω όροφο και οι υπόλοιποι απλά έμειναν να τους περιμένουν.
Για τους αμύητους στο πρωτόκολλο της Καγκελαρίας αυτό ήταν μια έκπληξη. Είναι όμως μια κίνηση που συνηθίζει η Άγκελα Μέρκελ, ειδικά όταν το δείπνο πάει καλά και είναι και η ίδια ευχαριστημένη.
Πάντα παίρνει μαζί της τον επίσημο προσκεκλημένο της στον επάνω όροφο για μια τετ α τετ κουβέντα αλλά και ξενάγηση ... από ψηλά στο νυχτερινό Βερολίνο.
Πολλές σημαντικές κουβέντες έχουν γίνει κατά τη διάρκεια ανάλογων στιγμών, μένει να δούμε τι έγινε χθες μεταξύ της Καγκελαρίου και του κ. Τσίπρα.
Η κατ' ιδίαν συνάντηση των δύο διήρκεσε περίπου ένα τέταρτο και μετά οι δυο ηγέτες επέστρεψαν στον κάτω όροφο για να συνεχίσουν παρέα με τις αντιπροσωπίες...

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *