ροή ειδήσεων

Αισιόδοξος και πεπεισμένος ότι δεν θα επαναληφθούν οι εκλογές στο δήμο της Ρόδου είναι ο δήμαρχος Φώτης Χατζηδιάκος.



“Την Πέμπτη θα έχουμε κατά πάσα πιθανότητα την απόφαση της προσφυγής και δεν θα έχουμε εκλογές”...

Αισιόδοξος και πεπεισμένος ότι δεν θα επαναληφθούν οι εκλογές στο δήμο της Ρόδου είναι ο δήμαρχος Φώτης Χατζηδιάκος, ο οποίος δήλωσε ότι η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για την προσφυγή Καρίκη θα βγει κατά πάσα πιθανότητα την ερχόμενη Πέμπτη.

« Όταν ένας επικεφαλής παράταξης αμφισβητεί την υπόσταση της δημοτικής αρχής και προσφεύγει στο ΣτΕ, δεν τον κάνει ομότιμο συνομιλητή σου. Αυτός που σε πολεμάει είναι απέναντί σου. Όταν σε αμφισβητεί θεσμικά στο ΣτΕ δεν μπορεί να έρχεται στο μικρόφωνο και να λέει ότι μας πρότεινε κάποια πράγματα και δεν τα κάναμε.

Αυτή την Πέμπτη θα έχουμε κατά πάσα πιθανότητα την απόφαση της προσφυγής και δεν θα έχουμε εκλογές, να το ξέρετε αυτό. Η ψυχολογία όμως που δημιουργείται στους πολίτες είναι αρνητική. Την ερχόμενη Δευτέρα θα έχουμε μία συζήτηση εφ’ όλης της ύλης του εξαμήνου. Δεν μπορεί ο κ. Καρίκης να λέει ότι δεν λαμβάνουμε υπόψη τις προτάσεις το. Άλλωστε στη σύσκεψη με τους επικεφαλής που κάναμε στο γραφείο μου για τη αναδιαμόρφωση του προϋπολογισμού συμφωνούσε και στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου διαφώνησε» δήλωσε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *