ροή ειδήσεων

Εκανε και παραβιάσεις ο Καμμένος σύμφωνα με τους Τούρκους στα Δωδεκάνησα!



Μετά από την ανακοίνωση του τουρκικού ΥΠΕΞ έρχεται το Γενικό Επιτελείο να “κατηγορήσει”....
την Ελλάδα ότι “παραβίασε” τον τουρκικό εναέριο χώρο. Και με βάση τα στοιχεία που δίνει στην δημοσιότητα γι΄ αυτό ευθύνεται πάλι ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος.

Σε ανακοίνωσή του που έχει αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του το τουρκικό Γενικό Επιτελείο ,ελληνικά F-16 παραβίασαν τρεις φορές τον εναέριο χώρο της γειτονικής χώρας το περασμένο Σάββατο.

Η περιοχή των δήθεν “παραβιάσεων” που δίνει το τουρκικό επιτελείο, συμπίπτει με τις περιοχές στις οποίες κινήθηκε με ελικόπτερο ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος ο οποίος πέταξε από το Φαρμακονήσι μέχρι το Καστελόριζο.

‘Ενα 24ωρο πριν την Παρασκευή η Τουρκία είχε στείλει μαχητικά της αεροσκάφη να πετάξουν πάνω από ελληνικά νησιά. Τα οποία και αναχαιτιστηκαν.

Είναι αυτονόητο ότι καμία ελληνική παραβίαση δεν έγινε όπως ψευδώς υποστηρίζουν οι Τούρκοι. Ελληνικά μαχητικά πιθανότατα πεταξαν σε περιπολία στην περιοχή πάντα εντός του εθνικού εναέριου χώρου. Τίποτα παραπάνω,τίποτα λιγότερο.

Όλα τ΄ άλλα εντάσσονται στο επικοινωνιακό παιχνίδι έντασης που παίζει η Άγκυρα. Στο οποίο έχει δώσει ρόλο πρωταγωνιστικό στον Πάνο Καμμένο.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *