επικαιρότητα

Σοκαριστικό: Πόσα ζώα τρώει ένας κρεατοφάγος σε μια ζωή;Περισσότερα από... 7.000 ζώα τρώει ο μέσος κρεατοφάγος κατά τη διάρκεια της ζωής του σύμφωνα με τους υπολογισμούς της ομάδας χορτοφάγων Vegeterian Calculator στο Facebook. Ειδικότερα ο μέσος κρεατοφάγος σε μια ζωή θα φάει 11 αγελάδες,
27 γουρούνια και 2.400 κοτόπουλα. Ο κρεατοφάγος με προσδόκιμο όριο ζωής τα 80 θα φάει επίσης,σύμφωνα με την athensvoice.gr, 4.500 ψάρια, 80 γαλοπούλες και 30 πρόβατα. Οι χορτοφάγοι ισχυρίζονται ότι αν συμπεριλάβουμε τα κουνέλια, τις πάπιες, τις χήνες, τις κατσίκες, τις γαρίδες και τα καλαμάρια τότε ο κρεατοφάγος τρώει σε μια ζωή 7.500 ζώα. Οι χορτοφάγοι έκατσαν και υπολόγισαν την κατανάλωση κρέατος για να πείσουν τον κόσμο για τα οφέλη της χορτοφαγίας.
«Η εκτροφή ζώων έχει επίπτωση στο περιβάλλον και συμβάλει στο φαινόμενο της υπερθέρμανσης του πλανήτη, είναι μία από τις πηγές της βιομηχανικής ρύπανσης», λένε οι Vegeterian Calculator.
Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Ασυνειδητος στην οδό Σαμου έχει αφήσει ,εδώ και δεκα ημερες, τον βόθρο του σπιτιου του να ξεχειλίζει.
Τα βόθρο λύματα εχουν κατακλυσει το οδοστρομα της οδου Σαμου,και το πεζοδρομιο στην διασταυρωση με την οδο Δ.Αναστασιαδη. Μετά από πορεία μερικών μέτρων στον δρόμο και στο πεζοδρομιο,αυτά καταλήγουν στον υπόνομο της οδού Αναστασιαδη.
Σε ερώτηση γειτόνων προς Δήμο Ρόδου, ΔΕΥΑΡ, ΕΛΑΣ, υγειονομειο, όλοι δηλώνουν αν αρμόδιοι ενώ ο συνειδητος ιδιοκτήτης ως γνήσιος Ελληναρας υβριζει όποιον του κάνει παρατήρηση!

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά