ροή ειδήσεων

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Μπορείτε να φανταστείτε όλα τα οφέλη του μείγματος αλατιού και ζάχαρης;



Όπως ένα φάρμακο, αυτή η «μαγική σκόνη ύπνου» θα σώσει κάθε άυπνο από τις αϋπνίες…
Αν και δεν συνιστάται σε μεγάλες ποσότητες, το αλάτι βοηθάει στη μείωση των πονοκεφάλων, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, αυξάνει το επίπεδο ενέργειας του σώματος,
εξισορροπεί το επίπεδο της σεροτονίνης και των ηλεκτρολυτών στο σώμα και ακόμη περισσότερα. Το αλάτι και η ζάχαρη δεν συνιστάται σε μεγάλες ποσότητες, διότι μπορεί ενδεχομένως να βλάψει την υγεία σας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουν θετικά αποτελέσματα, είναι πραγματικά μια αναγκαιότητα για το ανθρώπινο σώμα.

Ο συνδυασμός ζάχαρης και αλατιού έχει ένα ιδιαίτερο ρόλο στην υγεία του ανθρώπου. Συγκεκριμένα, για τους ανθρώπους που έχουν αϋπνίες, ο συνδυασμός αυτός μπορεί να τους δώσει ό, τι χρειάζονται εκείνη τη στιγμή, και φαίνεται ανέφικτο – έναν καλό νυχτερινό ύπνο.

Αν είστε από τους ανθρώπους που ξυπνούν συχνά, ειδικά μεταξύ 2 και 4 αισθανόμενοι την αδρεναλίνη να κυκλοφορεί στο σώμα σας, καθιστώντας αδύνατο να κοιμηθείτε, ένας συνδυασμός ζάχαρης και αλατιού μπορεί να είναι σωτήριος για εσάς.
Ο συνδυασμός γλυκού και αλμυρού βοηθά στην εξισορρόπηση και τη βέλτιστη λειτουργία της ορμόνης του στρες, κατέληξε ο Matt Stone, ένας Αμερικανός επιστήμονας και συγγραφέας πολλών εκδόσεων σχετικά με τη διατροφή. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να φτιάξετε ένα μείγμα βάζοντας μια πρέζα ζάχαρης και αλατιού κάτω από τη γλώσσα και να το αφήσετε να διαλυθεί. Όπως ένα φάρμακο, αυτή η «μαγική σκόνη ύπνου» θα σώσει κάθε άυπνο από τις αϋπνίες.

healthylifetricks

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *