επικαιρότητα

Συμπολίτης μας χρειάζεται βοήθεια για επέμβαση στην καρδιάΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΡΟΔΟΥ
Αλληλεγγύη σε συνάδελφο...

Ο συνάδελφος Καλησπέρης Φανούρης θα χρειαστεί χρήματα για χειρουργική επέμβαση στην καρδιά. Το ΙΚΑ καλύπτει τα νοσήλια και τα αεροπορικά του εισιτήρια αλλά όχι την αμοιβή των γιατρών. Το κόστος της επέμβασης φτάνει τα 4.000€, ποσό το οποίο δεν έχει.

Όποιος μπορεί να στηρίξει τον συνάδελφο με όποια οικονομική βοήθεια μπορεί, ο λογαριασμός του στην Τράπεζα Πειραιώς είναι :
GR 7301713880006388127373108

Ο συνάδελφος είναι θύμα και αυτός της καθολικής υποβάθμισης του Συστήματος Υγείας.
Άλλη κυβέρνηση, ίδια κατεύθυνση
Η στόχευση είναι σαφής. Συνειδητά το δημόσιο σύστημα Υγείας λειτουργεί ολοένα και περισσότερο με ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια . Ο κόσμος αναγκάζεται να βάζει ακόμα πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη. Αυτή η κατεύθυνση είναι δεδομένη και δεν αμφισβητείται από τη νέα κυβέρνηση .
Ο νέος υπουργός Υγείας ξεκαθάρισε ότι η κεντρική κατεύθυνση είναι δεδομένη και στα βασικά της σημεία εναρμονισμένη με αυτή των προηγούμενων κυβερνήσεων. Τα πάντα εξαρτώνται από τις διαπραγματεύσεις με τους εταίρους της κυβέρνησης.
Είναι ανάγκη να εξασφαλιστεί πλήρης και επαρκής χρηματοδότηση των δημόσιων μονάδων Υγείας.
Κατάργηση κάθε πληρωμής για ιατρικές και εργαστηριακές εξετάσεις, φάρμακα, θεραπείες, υγειονομικό υλικό και τεχνικά βοηθήματα.
Δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη με ευθύνη του κράτους χωρίς καμιά προϋπόθεση σε όλους τους ανασφάλιστους, άνεργους και τα μέλη της οικογένειάς τους.

Σχόλια

S M S

Αν εμείς πανηγυρίζουμε και το festival of speed...
στην γειτονική χώρα που πήραν το παγκόσμιο Ράλι WRC;;;

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης